Vesitikku

Lähdevesi on peräisin maan magneettikentästä, joka antaa vedelle tietynlaisen sähkövarauksen. Matkalla maanpinnalle vesi kulkee ahtaissa putkistoissa, joissa veden molekyylit eivät pääse liikkumaan ja värähtelemään vapaasti. Ne menettävät alkuperäisen ionirakenteensa.

Magneettitikulla (tai magneettilautasella) vesimolekyylit voidaan palauttaa alkuperäiseen olomuotoonsa.

Miksi magnetisoitu vesi on parempaa?

Magneetilla käsitellyn veden pintajännitys on pienempi kuin tavallisen vesijohtoveden.

Siten se pystyy paremmin läpäisemään solukalvon, huuhtelemaan solun ja poistamaan sieltä kuona-aineita. Näin vesitikun käyttö vilkastuttaa aineenvaihduntaa "sisältä käsin".

Magnetisoitu vesi pysyy kauemmin juomakelpoisena

magneetti hidastaa tehokkaasti bakteerien toimintaa

Myös kahvin- ja vedenkeitin pysyvät puhtaampina, jos käytät niissä magneettivettä.

Monet tuntevat magneetin muuttavan vesijohtoveden makua parempaan, pehmeämpään suuntaan, ja kokevat että magneettivettä tulee helpommin juotua suositeltu 2 litraa päivässä.

Eläimilläkin on juomaveden laadusta oma näkemyksensä: monet lemmikit valitsevat vaistomaisesti juomakseen mieluummin magneettivettä kuin pelkkää vesijohtovettä.

Vesitikun käyttö

Sekoita juomasi vesitikulla ennen nesteen nauttimista: muutaman sekunnin pyöräytys riittää. Voit myös pitää tikkua jatkuvasti karahvissa tai pullossa ja lisätä astiaan aina silloin tällöin raikasta vettä. Jos otat tikun pois nesteestä, magneetin vaikutus häviää noin kahdessa tunnissa. Voit myös pitää vesikarahvia jatkuvasti magneettilautasen päällä, jolloin magneettikenttä säilyy vedessä.

Voit käyttää vesitikkua kaikkiin kylmiin tai haaleisiin nesteisiin (muista että magneetin teho häviää 100 asteessa). Vesijohtovesi, kivennäisvesi, hedelmämehut, maito, kahvi, tee, alkoholijuomat - kokeile! Myös huonekasvit pitävät magneettivedestä!

Magnetisoitua vettä voit käyttää ulkoisestikin. Iho-ongelmia voidaan lieventää kylpemällä magneettivedessä: lisää vain vesitikku tai juomakuppimagneetti kylpyveteen.