Tehosydän

Tehosydän on Magnetix Wellnessin voimakkain magneetti, 2200 gaussia. Voimakkuutensa ansiosta se on tehokas paikallinen kivunlievittäjä.

Magneetti kiinnitetään vaatteeseen siten, että magneetin tekstipuoli tulee kehoa vasten, ja kansiosa vaatteen päälle. Vetovoima pitää kappaleet napakasti kiinni toisissaan. Näin voit sijoittaa tehosydämen mihin kohtaan kehoa tahansa. Ihokosketus on paras, mutta magneetti vaikuttaa kyllä kangaskerroksenkin läpi.

Kokeile tehosydäntä paikallisesti niska- ja hartiakipuihin, selkäkipuihin, nivelkipuihin (tehosydämen voi kiinnittää vaikka ideaalisiteeseen) tai turvonneisiin nilkkoihin (kiinnitä sydän kotioloissa sukkaan). Kuukautiskipuihin sydän auttaa parhaiten alavatsassa esim. pikkuhousuihin kiinnitettynä. Migreenin parhaat hoitoalueet ovat pernan kohta sekä pää (voit kiinnittää tehosydämen vaikkapa huiviin tai hiustupsuun).

Tehosydämiä on kahdenlaisia: toinen on kokonaan jaloterästä ja toisessa on kuparinen pinta. Kuparin tulehduksia lievittävän vaikutuksen ansiosta tämä tehosydän auttaa tulehdusperäisiin kipuihin, kuten esimerkiksi reumoihin. Huomaa, että jos kuparista saa hyödyn vain jos tehosydän on suorassa ihokosketuksessa, sillä kupari vaikuttaa imeytymällä ihon läpi kudoksiin