Αριθμός μηνυμάτων : 33161 Ηλικία : 29 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Το frozen yoghurt όπως πολλοί ίσως να ξέρετε, είναι επεξεργασμένο παγωμένο γιαούρτι το οποίο έγινε δημοφιλές πλέον και στην Ελλάδα. Από που ήρθε αυτή η ιδιοφυής ιδέα, εγώ δεν ξέρω.- Ξέρω πως η μία και μοναδική μας συνάντηση ήταν τυχαία, στον άνεμο Έχει κανονικό, με γεύσεις και οτιδήποτε άλλο από πάνω όπως σοκολάτα, κομματάκια φρούτων, διάφορα υλικά.
Με λίγα λόγια, ωραίο πράμα
Όσοι μένετε Αθήνα, κάποιος να φτιάξει μια λίστα με τα γιογκαρτάδικα που έχετε για την επόμενη φορά που θα πάω Επίσης κάποιος καλός άνθρωπος από θεσσαλονίκη ας κάνει το ίδιο γιατί είμαι άσχετη και πρέπει να μάθω
Ποιο από σας είστε φανς του συγκεκριμένου vice? Πόσοι είναι ανάμεσά μας; Πρέπει να κάνουμε φόρουμ, όπως κάναμε και για το ασόιαφ; Πρέπει να κάνουμε φρόζεν γιόγκαρτ πανφορουμική μέρα; (είμαι ιδιοφυΐα ) Τι γεύσεις σας αρέσουν; Σε ποια μέρη έχετε πάει; Τι σας έχει κάνει εντύπωση. Πείτε καλούς συνδυασμούς! Πείτε τι ασυνήθιστο έχετε δει, τι συνηθισμένο, ποια γεύση θέλετε να δείτε που ακόμα δεν έχει βγει. Πείτε τα όλα! Rejoice people, rejoice!
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Αριθμός μηνυμάτων : 25823 Ηλικία : 23 Location : London's Shadowhunter Institute Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
Σήμερα έφαγα πρώτη φορά φρόζεν γιόγκαρτ, σατανική σύμπτωση Γιατί ναι κυρίες και κύριοι, έχουμε γιογκαρτάδικο και στην Τρίπολη Μία φορά έχω φάει, αλλά μου άρεσε πολύ, θα επανέλθω μόλις δοκιμάσω απ' όλες τις γεύσεις, και να είστε σίγουροι πως θα το κάνω
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 33684 Ηλικία : 34 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Στο Μοναστηράκι έχει τουλάχιστον 4 μαγαζιά, εγώ έχω φάει απ' τα δύο. Το ένα απ' αυτά κάνει κάτι υπέροχους πύργους με λουκουμάδες στη βάση Τώρα για γεύσεις δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, αλλά μ' αρέσει πάρα πολύ με μέλι, γλυκό τριαντάφυλλο κι αυτές τις μπάρες δημητριακών νομίζω είναι
^ρε, εγώ το πρώτο το δοκίμασα με σοκολάτα, μπισκότο, τρούφα και μία άλλη περίεργη σοκολάτα με φουσκάλες; στρατσιατέλλα ήταν; δεν κατάλαβα, αλλά μαμούσε. Ανακατεμένο με το γιαούρτι ήταν ένα πράμα τόσο θεϊκά γλυκόξινο (γιατί έχουμε δοκιμάσει γλυκόξινες και γλυκόξινες βλακείες που μας έχουν πασάρει) που ήθελα να βγάλω τα έντερά μου για να μην το αποβάλλω ποτέ αυτό το πράμα Παγωμένο γιαούρτι λοιπόν, και πάλι παγωμένο γιαούρτι.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
απλά θέλω να μου πείτε τα καλύτερα μέρη ρε όντως, δεν σου κάνει εντύπωση πριν το φας, είναι μέχρι να επενδύσεις γω έφαγα κανονικό για πρώτη φορά, καλό μου φάνηκε
εξαρταται περιοχη...ξερω στο μετρο μολ εχει ενα καλο το οποιο εχω τιμησει...κ σχετικα φθηνο, αν σκεφτεις οτι περιμενα να κοστιζει τα διπλασια απ οσα πληρωσα (γτ παει αναλογα με τ ποσο ζυγιζει). επισης αυτο στο Μοναστηρακι απεναντι απ τα Γκουντις (ειναι λιγο πιο πανω απ τ μετρο) πρεπει ν ναι καλο γτ παντα εχει αρκετο κοσμο. οι αλλες περιοχες που ξερω ειναι σε μερη που δε νμζ να πας αν δεν εχεις καποιο γνωστο η συγγενη προς Μαρουσι μερια
απλά λατρεύω το frozen yogurt.Είναι τέλειοοοο .Είναι πολύ καλύτερο απο παγωτό.Δεν μπορώ να περάσω μπροστά απο μαγαζί με παγωμένο γιαούρτι και να μην πάρω να φαω(πραγματικά μια φορά περασαμε μπροστά όπως πηγαίναμε θαλασσα και μετα παραπονιομουνα επι ποση ωρα που δεν σταματησαμε.Τελικα στο γυρισμο εφαγα).Συνήθως τρωω φυσική γεύση με νουτέλα απο πάνω.
Froyo = έρωταααας! Προτιμώ γεύση φράουλα, αλλά και το σκέτο (με σιρόπι ή τρούφα ή oreo) καλό είναι! Συνήθως παίρνω μετά το σχολείο από ένα μαγαζί εκεί κοντά.
Αγαπώ και εγώ το frozen yogurt και όσες φορές έχω πάριε στο Mall έχω φάει μαζί με κομματάκια φράουλας. Απλά το αγαπώ και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μην αρέσει σε πολλούς. Επίσης είχα φάει και στο εκπτωτικό χωριό, πάλι με κομματάκια φράουλας, δεν θέλω να δοκιμάσω άλλη γεύση.
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 122 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
από Nearly Headless Nick Παρ Οκτ 12, 2012 10:31 pm
Αγαπώ. Αγαπώ. Αγαπώ. Αγαπώ. Αγαπώ! Δε παίζει να πάω μοναστηράκι, να εχω να λεφτά και να μη πάρω Frozen Yogurt. Είναι βλασφημία. Πρόσφατα άνοιξε κι ένα στο παγκράτι, αλλά για κάποιο λόγο δε μ' αρέσει το "Fat Frozen Yogurt" που έχουν βάλει στη ταμπέλα. Δε νομίζω να δοκιμάσω ποτέ από 'κει. Βάζω ότι γεύση μου έρθει, μ' αρέσει να κάνω ανάμιξη! Α! Και ακόμη κι αν ισχύει πως φτιάχνεται από λίπος κρέατος, δε μπορεί αυτό να με κάνει να αλλάξω γνώμη γι' αυτό. Είναι όλη μου η ζωή! Άσε που μ'αρέσει το λίπος στο κρέας!
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”