Δεν θες να πάει στην Σκάλα του Μιλάνου για την σπρώξεις απο την κορυφή;

Mα δεν σπαμαραμε συζηταγαμε ησυχα και ώραια για την μουσική της ταινίαςNearly Headless Nick έγραψε:Μη σπαμμάρετε (στο τόπικ μου)
Θάνο...
αμάν βρε θάνοAmycus έγραψε:Μα αυτό δεν ήταν τραγούδι,χαλάουα ήταν.![]()
Δεν είχε μουσική η ταινία. Δε μπορεί να ήταν μουσική αυτό. Δε μπορείς να το χαρακτηρίσεις καν τέχνη.Ignotus Peverell έγραψε:Mα δεν σπαμαραμε συζηταγαμε ησυχα και ώραια για την μουσική της ταινίαςNearly Headless Nick έγραψε:Μη σπαμμάρετε (στο τόπικ μου)
Θάνο...
Nearly Headless Nick έγραψε:Δεν είχε μουσική η ταινία. Δε μπορεί να ήταν μουσική αυτό. Δε μπορείς να το χαρακτηρίσεις καν τέχνη.
Καλα σε αυτό δεν έχεις και άδικο. Καλα, κάλα φεύγω![]()
Κάτσε, τι είναι αυτό που δεν θεωρείς μουσική; Το τραγούδι της Λοβάτο ή το instrumental score? :PNearly Headless Nick έγραψε:Δεν είχε μουσική η ταινία. Δε μπορεί να ήταν μουσική αυτό. Δε μπορείς να το χαρακτηρίσεις καν τέχνη.Ignotus Peverell έγραψε:Mα δεν σπαμαραμε συζηταγαμε ησυχα και ώραια για την μουσική της ταινίαςNearly Headless Nick έγραψε:Μη σπαμμάρετε (στο τόπικ μου)
Θάνο...
Πίσω στο τόπικ τώρα.
Aλλα τωρα που το σκεφτομαι δεν είναι μουσική αυτο;Ignotus Peverell έγραψε:Nearly Headless Nick έγραψε:Δεν είχε μουσική η ταινία. Δε μπορεί να ήταν μουσική αυτό. Δε μπορείς να το χαρακτηρίσεις καν τέχνη.
Καλα σε αυτό δεν έχεις και άδικο. Καλα, κάλα φεύγω![]()
Το τραγούδι το Λοβάτο λέμε.Είναι κάτι μεταξύ νιαουρίσματος,μπουκωμένης κόρνας και λερωμένης πάνας.Διάλεξε.Morgan le Fay έγραψε:Κάτσε, τι είναι αυτό που δεν θεωρείς μουσική; Το τραγούδι της Λοβάτο ή το instrumental score? :P
Εννοιολογικά, οτιδήποτε διέπεται από ρυθμό, θεωρείται μουσική, so
ναι, εγώ σου λέω τι λέει το ρημάδι το λεξικόAmycus έγραψε:Το τραγούδι το Λοβάτο λέμε.Είναι κάτι μεταξύ νιαουρίσματος,μπουκωμένης κόρνας και λερωμένης πάνας.Διάλεξε.Morgan le Fay έγραψε:Κάτσε, τι είναι αυτό που δεν θεωρείς μουσική; Το τραγούδι της Λοβάτο ή το instrumental score? :P
Εννοιολογικά, οτιδήποτε διέπεται από ρυθμό, θεωρείται μουσική, so![]()
Και το περπάτημα έχει ρυθμό και η καρδιά και το σύρσιμο του στυλού στο χαρτί έχει ρυθμό.Όλα έχουν ρυθμό γι'αυτό και υπάρχουν αλλά δεν είναι όλα μουσική.
γιατί σε απογοήτευσε;Jace Wayland έγραψε:Εμενα μου αρεσε το τραγουδι και ταιριαζε πολυ με την σκηνη.![]()
Ποσο με απογοητευσε αυτη η ταινια.
|
|