Μετά από πρόταση της Κωνσταντίνας, ας μεταφέρουμε τη συζήτηση για τη μεταφορά του βιβλίου "Πόλη των Οστών" εδώ.

ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑNearly Headless Nick έγραψε:Καλησπέρα σας.![]()
![]()
Φαίνεται πως θα είναι καλή ταινία.
Θέλω να το πιστεύω δηλαδή, κρίνοντας από τα όμορφα πλάσματα!
Την ιδια μέρα που γιορτάζει το φορουμ !Rachel Rivera έγραψε:29 Αυγούστου θα βγει στην Ελλάδα![]()
Έτσι και είναι χάλι όπως τα ΟΠ.
Ετσι και δεν πας σαν την άλλη φορά που είχες εισιτήρια για τα μαντ (??) awards ή w/eNearly Headless Nick έγραψε:Δε μπορώ να φανταστώ πόσο χάλια μπορούν να το κάνουν. Στα όμορφα πλάσματα είχα ορισμένες επιφυλάξεις, εδώ περιμένω κάτι καλύτερο.
Α, επίσης κέρδισα μια διπλή πρόσκληση για να το δω στις 27 στην odeon.
Ζηλέψτε.
Είχα αρρωστήσει.Phineas Nigellus Black έγραψε:Ετσι και δεν πας σαν την άλλη φορά που είχες εισιτήρια για τα μαντ (??) awards ή w/eNearly Headless Nick έγραψε:Δε μπορώ να φανταστώ πόσο χάλια μπορούν να το κάνουν. Στα όμορφα πλάσματα είχα ορισμένες επιφυλάξεις, εδώ περιμένω κάτι καλύτερο.
Α, επίσης κέρδισα μια διπλή πρόσκληση για να το δω στις 27 στην odeon.
Ζηλέψτε.![]()
Δεν έχω δει τα όμορφα πλάσματα, αλλά και εγώ περιμένω πολλά απο την ταινία αυτή, δεν νομίζω να μας απογοητεύσουν! ^_^
Απαιτείτο από τον Τζέιμι να κάνει δίαιτα για να μοιάσει στον Τζέις, ο οποίος δεν έχει λίπος πάνω τουMirabelle Salvatore έγραψε:^Στα βιβλία ναι, γιατί στην οθόνη δύσκολα τον παρακολουθείς, φάε λίγο αγόρι μου, άμα σε φυσήξει ο αέρας πως θα αντισταθείς, ;
|
|