Θα θέλατε να ζούσατε στην Γκρίμολντ Πλέις στο σπίτι με τον αριθμό 12 όπου ζούσε ο Σείριος και κάποτε ήταν και το φυλάκιο του Τάγματος του Φοίνικα;Έτσι όπως ήταν διακοσμημένο με το έμβλημα του Σλίθεριν;Θα σας άρεσε να μένατε εκεί έστω και για ένα καλοκαίρι όπως ο Χάρι,ο Ρον και η Ερμιόνη;
Εμένα προσωπικά αυτή η ιδέα με τρελαίνει!Λατρεύω το σπίτι του Σείριου ακόμα και έτσι όπως ειναι με τα σήματα του Σλίθεριν!
Προσωπικά δε θα ήθελα να μείνω σ' ένα σπίτι όπου η ιστορία των ιδιοκτητών τους δεν είναι φημισμένη για όλα τα καλά που προσέφεραν στη κοινωνία των μάγων. Δε θα μου φαινόταν μαγικό το ότι εκεί ζούσε ο Σείριος Μπλακ ή το ότι ήταν το στέκι του Τάγματος και όλ' αυτά. Δε λέω πως το μισώ, όμως δε θα ήθελα για μόνιμη κατοικία ένα σπίτι σα κι αυτό.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Θα μου άρεσε πολύ να μείνω στο σπίτι του Σείριου, αλλά σαν τα τρία παιδιά. Δηλαδή, για ένα καλοκαίρι θα ήταν αρκετό νομίζω..! Δεν με πειράζει που έχει παντού τα εμβλήματα σου Σλίθεριν, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο σπίτι..! (Αν εξαιρέσετε το πορτρέτο της μητέρας του Σείριου )
Remember you're the one who can fill the world with sunshine
ναι σίγουρα θα ήθελα να μένω εκεί.Τα εμβλήματα του σλίθεριν δεν με πειράζουν καθόλου ούτε και τα πορτρέτα νομίζω θα με πείραζαν στην αρχή ίσως να τα έβρισκα διασκεδαστικά ΄μάλιστα για ένα διάστημα(μετά θα ήθελα σίγουρα να τα ξεφορτωθώ).
Αριθμός μηνυμάτων : 33684 Ηλικία : 34 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Κι εγώ θα ήθελα να μένω εκεί Αν και σίγουρα πριν εγκατασταθώ θα έριχνα ένα ΓΕΡΟ καθάρισμα. Και θα φρόντιζα να βουλώσω το στόμα των πορτραίτων. (Όχι ότι θα είχαν λόγο να μου φωνάζουν, αλλά λέμε τώρα )
Αριθμός μηνυμάτων : 33161 Ηλικία : 29 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αυτό το σπίτι έιναι ένα από τα αγαπημένα μου!! (μαζί με το σπίτι στο Μπάροου) Σίγουρα θα ήθελα πολύ να ζήσω εκεί. Βέβαια οχι μόνη μου...! Είναι το κατάλληλο μέρος να βρήσκεσαι με μεγάλη παρέα και να κάνουμε διάφορα ξόρκια!
"Γιατί οι άνθρωποι, σύντροφε, ζουν από τη στιγμή που βρίσκουν μια θέση στη ζωή των άλλων!!"
Αριθμός μηνυμάτων : 649 Ηλικία : 24 Location : Χόγκσμιντ Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: To the well-organised mind,death is but the next great adventure!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 1245 Ηλικία : 24 Location : Tara Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: I' d rather be a friendless loser , than have a bunch of friends who secretly hate me
Αριθμός μηνυμάτων : 33161 Ηλικία : 29 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.