Αριθμός μηνυμάτων : 33684 Ηλικία : 34 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Αριθμός μηνυμάτων : 18162 Ηλικία : 29 Location : Εκεί που όλα ειν' ωραία... Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
Αριθμός μηνυμάτων : 5951 Ηλικία : 31 Location : Grimmauld Place, number 12 Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2007
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...
Αριθμός μηνυμάτων : 2683 Ηλικία : 28 Location : everywhere Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: το κάθετι είναι διαφορετικό γιατί ο καθενάς είναι μοναδικός και το αντιμετωπίζει με δικό του τρόπο
εγω ειμαι Α.Ε.Κ απο πολυ μικρη γιατι υποστηριζα τη μανα μου..... μπορω να πω οτι αν δω αγωνα(που παντα βλεπω)πορωνομαι και μην την επομενη μερα μου πει κανεις βλακεια δηλαδη αν χασαμε να κοροιδεψει θα κλοτσια και μη δυναμη στο ευαισθητο σημειο τους αλλα επειδη οι πιο πολλοι με φοβουντε δε μου λενε τιποτα εκτος ακι αν ειναι αγωνας ας πουμε Ο.Σ.Φ.Π-Α.Ε.Κ θα πουν πολλα αλλα θα αρχισω να φωναζω και να λεω τυ κοσμου τις μ@λ@κιες που θα εχει κανει η ομαδα τους και θα το βουλωσουν.......