Αριθμός μηνυμάτων : 33161 Ηλικία : 29 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 29 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
Ειχα κανει κιτρινο-πορτοκαλι-πορτοκαλοκοκκινο ομπρε στα ποδια μου και σημερα εκει που πληρωνα στο ταμειο η αποπισω μου εκανε κοπλιμαν και μου επιασε συζητηση σχετικα
Λοιπόν ερώτηση κρίσεως και βοήθεια για όποια ξέρει: Πως μπορώ να ξεβάψω τα νύχια μου που έχουν βαφτεί με ημιμόνιμο βερνύκι? (ελπίζω να το λέω σωστά ? )
^Ασετόν δοκίμασα, μαζί με βαμβάκι (τώρα κατά πόσο καθαρό και απαλό δεν ξέρω, ) ξεφλουδίζει αλλά 1 ώρα κι βάλε για το κάθε νύχι και με τα 1000 ζόρια έλεος. Το αλουμινόχαρτο δεν ξέρω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί εδώ, είμαι άσχετη με αυτά.
Βαλε το βαμβακι με καθαρο ασετον. Αλλιως δεν θα κανεις δουλεια. :p Τυλιξε τα με αλλουμινοχαρτο απο πανω. Ασ'τα κανα 10 λεπτο Αν αισθανθεις ενοχληση, βγάλ'τα πιο πριν. Λέω 10λεπτο γτ τοσο θυμαμαι οτι μου χαν πει, πανω κάτω, μη σε παρω στο λαιμο μου. :p Αν χρειαστει μετά, παρε μια λιμα για να βγαλεις ο,τι εχει απομεινει. Και καλό ξυστό.
Αριθμός μηνυμάτων : 1194 Ηλικία : 33 Location : Enchanted Forest Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2015
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: είμαι chocoholic... αλλά τι φταίω κι εγώ, αφού βλέπω μπροστά μου συνέχεια Παράφρονες!!! (κάπως πρέπει να συνέλθω μετά...)
συμφωνω για το γαλλικο.. εγω τωρα τελευταια πηρα το Infaillible της LʼOreal Paris που λεει οτι ειναι σαν ημιμονιμο με τζελ.. καλα δεν μου κρατα 12 μερες οπως το διαφημιζουν αλλα 5.. δεν γινεται να μην κανεις καμια δουλεια στο σπιτι.. παντως απο το απλο βερνικι που μου κρατα 2 μερες κατι ειναι κ αυτο..
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 123 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.