Απλά χρειάζομαι αυτό το σφουγγαράκι.
Εγώ βαριέμαι γιατί ξέρω ότι στις 2 μέρες θα 'χει ξεφλουδίσει οπότε δε βρίσκω το λόγο να ασχοληθώ.Romilda Vane έγραψε:Αχ, σας ζηλεύω που ασχολειστε, εγω βαριέμαι κλασικα, εκτος του οτι εχω μια περιεργη συνήθεια να βγάζω το μανο όταν στεγνώσει. Ποτε δεν τρ'ωω τα νύχια μου, αλλά οταν ειναι βαμμενα κατι με πιανει. ο.0
αν τα βάλεις ποτέ μην τα κρατήσεις πολύ και άμα ξεκολλήσουν πέτα τα είναι επικίνδυνα για το νύχι.Cassandra Black έγραψε:Εγώ βαριέμαι γιατί ξέρω ότι στις 2 μέρες θα 'χει ξεφλουδίσει οπότε δε βρίσκω το λόγο να ασχοληθώ.Romilda Vane έγραψε:Αχ, σας ζηλεύω που ασχολειστε, εγω βαριέμαι κλασικα, εκτος του οτι εχω μια περιεργη συνήθεια να βγάζω το μανο όταν στεγνώσει. Ποτε δεν τρ'ωω τα νύχια μου, αλλά οταν ειναι βαμμενα κατι με πιανει. ο.0
Εντωμεταξύ βρέθηκα με κάτι ψεύτικα νύχια και ειδική κόλλα και ξυλαράκι για να τα βάλεις και δεν παίζει να τα φορέσω ποτέ κι αν υπήρχε καμία να της τα μεταπωλήσω θα μου έκανε μεγάλη χάρη γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να τα κάνω![]()
Cassiopeia Black έγραψε:I'll note this.![]()
Έκανα αυτό, αλλά με άσπρο μανό.
Romilda Vane έγραψε:Αχ, σας ζηλεύω που ασχολειστε, εγω βαριέμαι κλασικα, εκτος του οτι εχω μια περιεργη συνήθεια να βγάζω το μανο όταν στεγνώσει. Ποτε δεν τρ'ωω τα νύχια μου, αλλά οταν ειναι βαμμενα κατι με πιανει. ο.0
Το πιο εξτρίμ που εχω κανει ειναι ενα κολπάκι που βαφεις το νυχι, βρεχεις μικρα κομματια χαρτι απο περιοδικο, τα κολλας πανω στο νυχι πριν στεγνωσει το μανο τελειως και "αποτυπώνονται" τα γραμματα πανω στο νυχι. :πράουντ: Το εκανα με κιτρινο μανό, και τα συγχαρητήρια ανηκουν στην ξαδερφούλα μου που ειχε ερθει επίσκεψη και κατι επρεπε να κανουμε, αλλιως σιγα μην ξεκουνούσα.
|
|