^Για τους υδατάνθρακες που δίνουν πολύ ενέργεια και για το λόγο αυτό δεν κάνει να τρώνε ψωμί τα χρυσόψαρα. Γ' αυτό είπαμε. Ακούς εκεί. Πρωτεΐνες...
Και ναι, θα σχολιάσω τη φωνή της Αλεξάνδρας!!

Έχει μία φοβερή, παιχνιδιάρικη φωνή που σου θυμίζει κάτι από την παιδική σου ηλικία!! Είναι τόσο τέλεια!!

Μίλησα μαζί της από το κινητό της Κορνηλίας, και μετά ανταλλάξαμε κι εμείς κινητά.

Εν τω μεταξύ χτυπάει το κινητό της Κορνηλίας με έναν εκνευριστικό ήχο που έχει για ringtone και ήταν η Αλεξάνδρα!! Και επειδή καθόμασταν πάνω στην κουκέτα της εκείνη την ώρα, πάει να το πάρει η Κορνηλία από ένα ράφι με βιβλία που το είχε αφήσει, (το οποίο ράφι της είναι δίπλα στο κρεβάτι της) της πέφτει το κινητό κάτω, πάει να το πιάσει και της πέφτει από το ράφι, κατευθείαν στο κεφάλι ο πρώτος τόμος του Grafic Novel του Λυκόφωτος, που έχει και σκληρό εξώφυλλο!!

Και αυτό το λέω προς παραδειγματισμό για κάθε φαν του Λυκόφωτος.
Με την Αλεξάνδρα και τι δεν είπαμε...

Η Ρόδος απ' όπου κατάγεται είναι φοβερό μέρος και επειδή έχω πάει της είπα σε ποιο ξενοδοχείο μέναμε και μου θύμισε και το όνομα της περιοχής που ήταν το ξενοδοχείο γιατί το είχα ξεχάσει. Φαληράκι!

Μετά είπαμε για το ψαράκι της το Νέμο, που το πήρε από το πανηγύρι!!

Και το οποίο έσκασε από το πολύ φαγητό και δεν κινούνταν!!

Από δω και πέρα Αλεξάνδρα, θα ταίζεις το ψάρι ειδική τροφή από πετ σοπ και όχι ένα καρβέλι ψωμί. Μην πεθάνει το καημένο!!

Μετά η
ΚορνηλίαΚροταλία μου άρπαξε το τηλέφωνο απ' τα χέρια!!

Ετοιμάσου γιατί θα σου 'ρθει και ο δεύτερος τόμος του Γκράφικ Νόβελ του Τουάιλάιτ από κει που δεν το περιμένεις καλό μου!!

Αλλά εγώ θα ξαναμιλήσω με την Αλεξάνδρα πολύ σύντομα, είμαι σίγουρος!!