Maria Lovegood έγραψε:... Είναι υπέροχη φωνή και θα θελα να την ακούσω να τραγουδά....
I want to live this!

Με σκηνική παρουσία

Maria Lovegood έγραψε:... Είναι υπέροχη φωνή και θα θελα να την ακούσω να τραγουδά....
anthian9 έγραψε:Αν είναι δυνατόν! Διαφωνώ καθέτως!!! (κ οριζοντίως)![]()
She's a LADY!
Χρη:Arcturus Regulus Black έγραψε:Maria Lovegood έγραψε:... Είναι υπέροχη φωνή και θα θελα να την ακούσω να τραγουδά....
I want to live this!![]()
Με σκηνική παρουσία![]()
Perenelle Flamel έγραψε:Κατερίνα και Μελίνα, είναι ίδιες οι φωνές σας.- Αφού στην αρχή νόμιζα ότι η Κατερίνα με δούλευε κι ότι δε μου είχε δώσει τη Μελίνα.![]()
Vindictus Viridian έγραψε:όντως μοιάζουν οι φωνές τους![]()
Τις άλλες ώρες δε μπορούσα να σε καλέσω, μικρέ Νταλάρα. Τυχαίνει να είμαι πολυάσχολος.Vindictus Viridian έγραψε:Άχου το μωρέ που με ντρέπεται![]()
Ο λόγος για τον Σίμο...αυτό το υπεροπτικό καθίκι που έπαιρνε χθες τηλέφωνο όταν κοιμόμουν και όταν έκανα μπάνιο...λες και άλλες ώρες δεν είχε η μέρα!!!! Και όταν του τηλεφώνησα εγώ δεν απαντούσε η ντίβα. Τέλος πάντων καταφέραμε να επικοινωνήσουμε...![]()
Δεν περίμενα αυτού του είδους την φωνή...έχω συνηθίσει σοβαρούς τους Ράβεν(Στην φωνή μόνο σε περίπτωση που το δουν αυτό τίποτα αρκτούροι τίποτα χέρπο)
Ωραίος πάντωςΠερνούσε χαλαρά η ώρα και πέτυχε και τις διαθέσεις μου!!! Ήξερε πότε να τρολάρει πότε να μείνει σοβαρός και πότε να το γυρίσει στις προστυχιές (μα για ποιον με πέρασε
)
Έτοιμος να συζητήσει για τα πάντα, έτοιμος για κάθε κουτσομπολιό...με κατσάδιασε κιόλας αλλά τέλος πάντων
![]()
Πάντως έχει φωνάρα, θεωρώ πως θα είναι ακόμα καλύτερη αν δεν βήχει όλη την ώρα, και θα μπορούσα να συζητήσω πολύ περισσότερο μαζί του αν δεν έπρεπε να βγω![]()
- Σπόιλερ:
Ορίστε![]()
όχι, δε με άκουσες με βήχα, αλλά άρρωστος ήμουν και τότε. 1 μήνα τώρα όλο άρρωστος είμαι.Madame Maxime έγραψε:Σίμο εγώ δε σε άκουσα με βήχα, you pimp.![]()
Κι εγώ τον άκουσα και τελικά η φωνή του είναι λιγότερο γκέι από την πρώτη φορά που του μίλησα.![]()
![]()
![]()
|
|