Ενημερώσεις και Ανακοινώσεις :blasé:
Αρχικά να πω οτι την Παρασκευή στις 26 του μήνα είχα μια συνομιλία που κράτησε περίπου μιαμιση με δύο ώρες με τη Ρέα

...μα πόσο καμμένη είσαι ρε?
Ηταν κάπου στην πλάκα και κοιτούσε παπούτσια, βιτρίνες και τα σχετικά και φυσικά βρήκε χάρη στην κολοφαρδία μου ανοιχτό το ζαχαροπλαστείο που τόσο ποθούσε

...οι περαστικοί πρέπει να την τσέκαραν και να την παρατηρούσαν γτ έκανε διάφορα στο δρόμο και φυσικά πέρασε απο τα σταρμπακς
Η αναμονή για τον ηλεκτρικό ήταν λιγότερο επίπονη και περισσότερο ευχάριστη γτ μιλούσε μαζί μου φυσικά

...φυσικά ενδιάμεσα ειπώθηκαν διάφορα που είναι προσωπικά
Με τη Ρέα μίλησα και σήμερα το απόγευμα αλλά λιγότερο αυτή τη φορά

...καλό πλέξιμο λατρείαααα
Και τώρα ερχόμαστε στο προσωπικό ρεκόρ μου στο τηλέφωνο με ένα απο τα πιο αξιολάτρευτα μέλη..την Sylvie Lightwood...κατα κόσμον Σύλια
Περιττό να πω οτι έχουμε σπάσει τα ρεκόρ ομιλίας αφού μιλούσαμε απο τις 9.30 σήμερα το βράδυ μέχρι τις 12.30 περίπου σχεδόν τρεις ώρες και ακόμη απο τις 1.30 μέχρι τις 4 και τέταρτο περίπου δηλαδή άλλες δυομιση με τρεις ώρες...το σύνολο 6 ώρες σχεδόν
Δεν είχα τη δύναμη να το κλείσω πραγματικά...δν ήθελα να το κλείσω

...και μάλιστα σταματήσαμε να μιλάμε επειδή τέλειωσε η μπαταρίααα
Τώρα το τι λέγαμεεεε? αφήστε το καλύτερα

...μιλούσαμε για πράγματα όπως ναρκωτικά ακόμα και τραγουδούσαμε κιόλας

...δν ξέρω τι να πρωτοθυμηθώ...θέλω να ξαναμιλήσουμε τωραα
Η φωνή της είναι πάρα πολύ γλυκιά και το γέλιο ακόμη πιο γλυκό
Αν δν τέλειωνε η μπαταρία νομιζω ακόμη θα μιλούσαμε...δν βαριέσαι και αύριο μέρα είναι
Ποπο σας λάτρεψα και τις δύο
Εννοείται οτι καμία δν γλιτώνει να ξαναμιλήσουμε...για να μην πω οτι θα πάρω αύριο κιόλας
Αν και με τη Σύλια κάτι μ λέει οτι θα μιλήσουμε πολύ σύντομα και για πολύ ώρα