- Σπόιλερ:
- Δεν ξερω αν θεωρείται σπαμ αλλα θέλω να ρωτήσω πότε έδειξε ή θα δείξει το Disney chanel το τελευτεο επεισοδιο των wowp.
Βασικά γιατί να μην ήταν η Αλεξ? Όλοι το περιμέναν. Ήταν ΘΕΑΡΑ. Ο Justin απλά διάβαζε. Η Αλεξ αν και ταμπέλα ήταν πολύ καλύτερη στην πράξη. Μην ξεχνάμε ότι αυτοί είχε σώσει τον Τζάστιν από τα τέρατα.Ariana Lestrange έγραψε:Η Ελλάδα έχει ακόμα μέχρι το τελευταίο επεισόδιο ευτυχώς! Όχι δε θέλω να τελείωσει,να βγει άλλη ταινία με την Σελίνα...δεν το δέχομαι.Σοβαρά περίμενα πως θα είναι η Άλεξ,τό'ξερα!
Περάσαμε την HANNAH MONTANA?Ariana Lestrange έγραψε:#GomezFact:Το φινάλε των μάγων,με περίπου 10εκ. προβολές,έγινε το φινάλε με τις περισσότερες προβολές στο Disney Channel!!!
Το τελευταίο επεισόδιο!
Το είχα διαβάσει πριν μέρες και στεναχωρήθηκα πολύ.Ariana Lestrange έγραψε:
H Selena αποκάλυψε ότι θα πάρει ένα διάλειμμα από τη μουσική. Μετά την αρχή του νέου έτους η ίδια και το συγκρότημα της, The Scene, θα πάρουν κάποιο χρόνο εκτός, έτσι ώστε η Selena να μπορεί να λειτουργήσει σε δύο νέες ταίνιες!
Δυστηχώς δεν διαθέτεται βίντεο...
Έλα τώρα. Το Last Friday Night, δεν έχει καν στίχους της προκοπής. To Who Says, είναι μακράν καλύτερο και εμπνέει τους έφηβους. Δίνει δύναμη και κουράγιο. Το LFN, τι ακριβώς μας δίνει?Ariana Lestrange έγραψε:
Ο δικτυακός τόπος του περιοδικού Capricho δημοσίευσε μία λίστα των Top 20 τραγουδιών που σημάδεψαν το 2011. Αυτά είναι τα τραγούδια που ακούστηκαν παντού, από την στιγμή που ανοίξαν το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο ή μέχρι την στιγμή που ανοίξαν την τηλεόραση και έβλεπαν το VideoClip. Το τραγούδι της Selena, Who Says, βρίσκοταν στην δεύτερη θέση καθώς στην πρώτη θέση βρισκόταν η Katy Perry.
• 1. Last Friday Night - Katy Perry
• 2. Who Says - Selena Gomez & The Scene
• 3. Rolling In The Deep - Adele
• 4. What The Hell - Avril Lavigne
• 5. Um Beijo - Luan Santana
Ariana Lestrange έγραψε:
Το είχα διαβάσει πριν μέρες και στεναχωρήθηκα πολύ.![]()
Ελπίζω να είναι απλά φήμες. Είχαμε διαβάζει ότι την ώρα που έφυγε ο άγγελος, ήταν στο studio για το 4ο album. Μάλλον ήταν απλά φήμες.
-------
HEY HATERZ.♥
QUEEN GOMEZ FTW♥
YES. Ποτέ δεν την συμπαθούσε την Emma.Ariana Lestrange έγραψε:Κακά τα νέα για το Spring Breakers:H Emma Roberts που ήταν στο καστ έφυγε για λόγους άγνωστους ακόμα,ελπίζουμε να μην διακοπούν τα γυρίσματα.
Το είδα και το καταχάρηκα! Επιτέλους να κλείσουν και κάποια στόματα που λένε ότι η οικογένεια του Bieber δεν θέλει την Σελίνα. Κάτι που είναι τεράστιο ψέμα, γιατί η ίδια η Πάττυ, λατρεύει την Σελίνα και έχει πει ότι είναι ένα τέλειο πρότυπο για τα νέα κορίτσια. Μάλλον οι haters, είναι τυφλοί, κουφοί ή και τα δύο μαζί.Ariana Lestrange έγραψε:O μπαμπάς του Justin έβαλε αυτή την φωτογραφία στο Twitter του λέγοντας:
@ Justinbieber @ selenagomez. Look what today is my jam lol yfrog.com/g090vnnj
Μα τι γλυκιά μου είναι η αγάπηηηη!Ariana Lestrange έγραψε:''You, I honestly can not thank them enough for being part of the best four years of my life! Wizards was so important to me and I am SO glad some of you have watched the series come to an end. I loved the whole experience and I am very grateful for that. I love you! I look forward to doing more things you love to watch! (:''
-Η Selena ευχαριστεί τους φαν της που παρακολούθησαν την σειρά Wizards of Waverly Place
Πόσο μισώ αυτές τις φωτογραφίες? Όλες τις φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ τις μισώ.Ariana Lestrange έγραψε:
Καινούργια φωτογραφία της Selena
Βασικά, την έχει αλλάξει εδώ και κάτι αιώνες.Ariana Lestrange έγραψε:Η Σελίνα άλλαξε φώτο προφίλ στην σελίδα της στο φμπ και έβαλε αυτή:
Θεική![]()
Ariana Lestrange έγραψε:
Η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού "Mix TV" έφτιαξε μια ψηφοφορία για να εκλέξουν τους καλύτερους του 2011, που χωρίστηκαν σε 22 κατηγορίες. Αφού έλαβε πάνω από 1 εκατομμύριο ψήφους, εχτές (16 Ιανουαρίου) τα αποτελέσματα βγήκαν και η Selena εμφανίστηκε ως νικήτρια 2 κατηγοριών:
• "Γάτα" της χρονιάς ~ θέση 3η
• Καταπολέμηση της χρονιάς ~ θέση 1η
Γατάκι μου εσύ![]()
Παρακαλώ, εδώ να πούμε ότι το ΤΤ το ξεκίνησε η Ina (OhAlexRusso) η οποία όταν είδα το το πρόσεξε η Σελίνα άρχισε να ουρλιάζει και να στέλνει χαζά μηνύματα, όπως ahfgdsfffgrdsigdfg.Ariana Lestrange έγραψε:
H Selena ευχαρίστησε τους θαυμαστές της μέσω Twitter για το ΤΤ "Mamacita Gomez Is Flawless". Μπορεί η Selena να είναι πάντα τέλεια, αλλά αστειεύτηκε λέγοντας:
«'Mamacita Gomez Is Flawless' είναι Treding Topic...
H Selena επίσης απάντησε σε έναν θαυμαστή της ου την ρώτησε αν της αρέσει το ψευδώνυμο 'Mamacita':
«Ναι, μου αρέσει. Με έκανε να γελάσω πολύ.»
Απαντησε και σε έναν άλλο θαυμαστή τη, ο οποίος της είπε ότι περιμένει να την δει στην Ουρουγουάη:
«Δεν μπορώ να περιμένω να σας δω όλους!
O Bieber δεν φοράει τίποτα για την Θεά.Ariana Lestrange έγραψε:Το δαχτυλίδι που φορούσε η Selena στην συναυλία για την Unicef έγραψε “J” από το 'Justin'
Αυτό το μαξιλάρι το έχει συνέχεια στα ταξίδια. Είναι τόσο γούυυυτσου.Ariana Lestrange έγραψε:Catching a Flight at LAX.![]()
Χρειάζεται να μου υπενθυμίζεις ότι η Θεά θα κάνει αλλή μία υπεργμτη και υπερθεική συναυλία και εγώ θα κάθομαι εδώ και την ονειρεύομαι?Ariana Lestrange έγραψε:
Σήμερα η Selena θα δώσει συναυλία στο San Juan με το "We Own The Night Tour".
Ντάξει τι να πεις τώρα. Όταν το είδα μόνο τα κλάματα δεν έβαλα.Ariana Lestrange έγραψε:
Το βραχιόλι που φορούσε προχθες η Selena έγραφε RIP – SJT που είναι τα αρχικά του Scarlett J. Teefey δηλαδή της νεκρής αγέννητης αδερφής της.
Χάρηκα τόσο πολύ όταν το είδα.Ariana Lestrange έγραψε:Η αγαπημένη μας σειρά δεν έχει τελειώσει ακόμα! To Wizards Of Waverly Place είναι υποψηφιο σε 2 κατηγορίες στα NAACP Image Awards 2012. Οι 2 κατηγορίες είναι:
•ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
•ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΩΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
Τα βραβεία θα γίνουν στις 17 Φεβρουαρίου.
Την αγαπώ αυτή τη φωτογράφηση.Ariana Lestrange έγραψε:
Houston LiveStock Show&Rodeo~Promoshoot.
Την αγαπώ αυτή την συναυλία. Έχω δει ήδη 7 βίντεο και είναι τόσο ΓΟΥΑΟΥ.Ariana Lestrange έγραψε:
We Own The Night Tour|San Juan,Puerto Rico.
Ήταν όλα τόσο τέλεια!Ariana Lestrange έγραψε:
Αυτά τα τραγούδια τραγούδησε προχτές η Selena στο 2nd Annual Charity Concert To Benefit UNICEF στο House of Blue.
Selena Gomez y Big Time Rush – I Wonʼt Give Up (Cover Jason Mraz)
Naturally
Who Says
Bang Bang Bang
When The Sun Goes Down
Hit The Lights
Year Without Rain
The House That Built Me
Thanking Her Fans
|
|