από Bella Black Δευ Αυγ 22, 2011 5:59 pm
Λατρεύουμε Adele!!
Πραγματικά είναι η απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να τα πετάς όλα και να κάνεις πολύπλοκα χορευτικά για να είσαι τοπ στην μουσική σκηνή...Η Adele έχει εκπληκτική φωνή, και τα τραγούδια της πάντα με συγκινούν...
Εγώ πιστεύω ότι η τεράστια επιτυχία της ως τώρα, είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης καριέρας για την Adele!..Σίγουρα ήρθε για να μείνει στη μουσική σκηνή, ένα τέτοιο ταλέντο σαν το δικό της δεν έχει..."ημερομηνία λήξης"!
Το πρώτο τραγούδι της Adele που άκουσα είναι το Rolling in the Deep, και αμέσως το ερωτεύτηκα...

Άκουσα ολα της τα τραγούδια, και το πόσο μου άρεσαν και με συγκίνησαν δεν περιγράφεται!...
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην Adele, είναι ότι έχει και απίστευτη παρουσία στην σκηνή, όταν τραγουδάει. Σε "γεμίζει". Σε καθηλώνει. Σε κάνει πραγματικά να θέλεις να την ακούσεις. Σε συγκινεί...
Επίσης είναι σεμνό και προσγειωμένο κορίτσι, παρ' όλη την τεράστια επιτυχία της. Την αγαπώ

Εκπληκτική φωνή, εκπληκτική προσωπικότητα, εκπληκτικά τραγούδια, έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από την Adele!!