από anthian9 Κυρ Αυγ 17, 2014 8:56 pm
Κάνω τα πάντα και συμφέρω
Πάντα έκανα δουλειές στο σπίτι, ειδικά την τελευταία διετία, στην οποία και οι δυο γονείς μου έλειπαν από το σπίτι επί 24ώρου βάσεως. Οι δουλειές δεν θα γινόταν από μόνες τους. Τώρα όσον αφορά την φοιτητική μου ζωή, ε, δεν έχω και κανέναν άλλο να τις φορτώσω.

Να πω την αλήθεια δεν έχω πρόβλημα να καθαρίζω, ούτε με τα πιάτα τόσο, απλά όσο τα αφήνεις σε αφήνουν τα τελευταία. Ένα πράγμα έχω να πω: γεωμετρική προόδος. Τροφή για σκέψη.
Αυτό που βαριέμαι είναι το σιδέρωμα, αλλά με μουσική μια χαρά. Απλά το αναβάλλω μέχρι που δεν έχω σιδερωμένα ρούχα να φορέσω. Τόσο υπέροχη. Ένα παράξενο πράγμα: αν μου μιλάς (και ειδικά αν με νευριάζεις) όταν σιδερώνω, διπλασιάζεται η ταχύτητά μου. Παιδιά, σπάστε μου τα νεύρα μέσω τηλεφώνου να φεύγουν πιο εύκολα οι στοίβες.
Γενικά ένας καθαρός χώρος μου είναι απαραίτητος. Μπορεί τις περισσότερες φορές να χω τα ρούχα πεταμένα όπου να ναι σε όλο το σπίτι, αλλά όταν θέλω να ηρεμήσω, να συγκεντρωθώ, να διαβάσω, βάζω ένα εξπρές καθάρισμα-συμμάζεμα όπωσδηποτε.
Το αγαπημένο μου είναι το πλυντήριο και το άπλωμα. Ουυ, δώσε μου να βάζω μπουγάδες.
Ναι και γω βαριέμαι το καθάρισμα της βεράντας αφού δεν την χρησιμοποιώ καθόλου. (ισόγειο)