Αυτό το βάλε-βγάλε με τρελαίνει

Rea έγραψε:γνκ δεν ειναι λιγο κουραστικη η ολη διαδικασια των φακων?δεν ειχα βαλει ποτε γιατι δε με αφηνε ο γιατρος μου αλλα μου φαινοταν παντα ταλαιπωρια.
κ η ολη αισθηση του ξενου αντικειμενου μεσα στο ματι σου...![]()
Ariana Lestrange έγραψε:Εγώ έχω αστυγματισμό.![]()
0,75 στο ένα και 0,75 στ'άλλο. Οκ μ'άρεσουν οι σκελετοί που παίρνω αλλά γενικά ΤΑ ΜΙΣΩ. Ανυπομωνώ για την ώρα και την στιγμή που θα τα βγάλ εντελώς. Εντομεταξύ έχω συνηθήσει να είμαι στα διαλείμματα με αυτά και αυτό μου σπάει τα νεύρα καθώς και με έχουν συνηθήσει και οι άλλοι έτσι και όταν βγάζω τα γυαλιά τους φαίνεται κάτι το εξωπραγματικό. Όλοι με προτιμάνε με γυαλιά, τρομάρα τους.Εγώ πάλι με προτιμώ χωρίς.
![]()
Τώρα τα γυαλιά μου είναι μαύρα, με χοντρό σκελετό, D&G και στις γωνίες έχουν κάτι σαν τιρκουάζ σχήματα. Eίναι πολύ γλυκά
Ναι καλέ κι εγώ αυτό κάνω, αλλά αυτή τη φορά τον ψιλοπάτησα και λίγο.Clary Fray έγραψε:Αλλά...και που έπεσε τι πειράζει;
Κι εμένα μου πέφτουν συνέχεια. Τους απολυμαίνεις με το υγρό και τους φοράς- τόσο απλά!
Γκαντ, έτσι και φταίνε οι φακοί, όσοι μου τους προέτειναν χρειάζονται μια καλή αβάντα.Hermione Black έγραψε:^^Ναι αν το έχεις παρακάνει με το φάκο! η μειωπεία αυξάνεται όσο περισσότερο ταλαιιπωρείται το μάτι και κυρίως αν βλέπεις μια δυσκολεία στο να βάλεις του ακούς τότε ίσως να είναι γι' αυτό, εκτώς αν διαβάζεις περισσότερο απλά ή κάτι τέτοιο
|
|