Φοράτε γυαλιά? Μήπως φακούς? Πόση μυωπία/αστιγματισμό/γουατέβερ έχετε? Θέλετε μήπως να κάνετε λέιζερ και να τα πετάξετε? Πείτε τα όλα

anthian9 έγραψε:Μυρτώ νομίζω ότι από ένα συγκεκριμένο βαθμό και πάνω επιτρέπεται να κάνεις λέιζερ^
Καλά και γω δεν είμαι τρέλα με τα γυαλιά, αλλά πολύ που μ' ένιαξε με το συμπάθειο, απ' το να γκαβωθώ. Βαριέμαι την διαδικασία με τους φακούς και εφόσον έχω τόσους λίγους βαθμούς η οφθαλμίατρος μου είπε πως δεν χρειάζεται. Έτσι κι αλλιώς έξω κυκλοφορώ χωρίς γυαλιά, μια χαρα είναι. Το μόνο εκνευριστικό είναι καμιά φορά όταν σε χαιρετάει κάποιος από μακριά και δεν βλέπεις καλά την φάτσα του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι της παρέας τον έχουν δει και τον χαιρετάνε κι αυτοί και συ κάθεσαι κάπως σαν παρκμιακός και λες "τώρα να χαιρετήσω ή άλλος είναι και θα πω βλακεία; "
ή οι ΗΛΙΘΙΕΣ ταμπέλες με τα μικρά γράμματα στα ταξίδια.![]()
Πιστεύεις κι εσύ ότι όταν βγάζεις τα γυαλιά μοιάζεις με πρεζάκι?Elohim Meth έγραψε:Ήθελα να κάνω λέιζερ αλλά το σκέφτομαι, αν και έχω ακόμα καιρό. Νομίζω δε θα μου αρέσει.
Kamina έγραψε:εγώ κατάλαβα ότι έχω μυωπία όταν πήγα να βγάλω το δίπλωμα οδήγησης , έχω 1,5 και στα δυο μου ματια και φοράω φακούς επαφής, δεν αντέχω τα γυαλια επάνω μου
anthian9 έγραψε: Το μόνο εκνευριστικό είναι καμιά φορά όταν σε χαιρετάει κάποιος από μακριά και δεν βλέπεις καλά την φάτσα του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι της παρέας τον έχουν δει και τον χαιρετάνε κι αυτοί και συ κάθεσαι κάπως σαν παρκμιακός και λες "τώρα να χαιρετήσω ή άλλος είναι και θα πω βλακεία; "
anthian9 έγραψε:Μυρτώ νομίζω ότι από ένα συγκεκριμένο βαθμό και πάνω επιτρέπεται να κάνεις λέιζερ^
Καλά και γω δεν είμαι τρέλα με τα γυαλιά, αλλά πολύ που μ' ένιαξε με το συμπάθειο, απ' το να γκαβωθώ. Βαριέμαι την διαδικασία με τους φακούς και εφόσον έχω τόσους λίγους βαθμούς η οφθαλμίατρος μου είπε πως δεν χρειάζεται. Έτσι κι αλλιώς έξω κυκλοφορώ χωρίς γυαλιά, μια χαρα είναι. Το μόνο εκνευριστικό είναι καμιά φορά όταν σε χαιρετάει κάποιος από μακριά και δεν βλέπεις καλά την φάτσα του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι της παρέας τον έχουν δει και τον χαιρετάνε κι αυτοί και συ κάθεσαι κάπως σαν παρκμιακός και λες "τώρα να χαιρετήσω ή άλλος είναι και θα πω βλακεία; "
Εγώ τα είχα βάλει πάνω από τα γυαλιά μου και επειδή έχω σχετικά μικρή μύτη, μου 'φευγαν συνέχεια.Cassandra Black έγραψε:Με του 3d παραδόξως ήμουν μια χαρά
|
|