από Lisette de Lapin Κυρ Απρ 22, 2012 10:46 pm
Αν είχα στην κατοχή μου και τους 3 κληρους,θα χρησιμοποιούσα μόνο τον 1.Θεωρώ ότι οι άλλοι 2 δεν θα μου ήταν χρήσιμοι,ίσως μάλιστα η χρήση τους να μου έβγαινε σε κακό.
Το ραβδί από κουφοξυλια δεν θα το χρησιμοποιούσα με τίποτα.Η χρήση ενός τέτοιου ραβδιου με τόση δύναμη χρειάζεται και συγκεκριμένη συμπεριφορά.Πιστεύω λοιπόν ότι θα το έβρισκα κουραστικό να προσπαθώ διαρκώς να μην γίνομαι "στόχος" και να κρύβω το ραβδί.Το να είσαι κάτοχός ενός ραβδιου σαν κι αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο ρίσκο.
Ούτε και την Πέτρα της Αναστάσης θα χρησιμοποιούσα.Ποιος ο λόγος να εχω μπροστά μου το φάντασμα ενός αγαπημένου μου προσώπου?Και εκείνο θα ένιωθε δυστυχία,όντας σε έναν κόσμο που δεν ανήκει,τον κόσμο των ζωντανών,και εγώ θα ένιωθα θλίψη βιώνοντας μια τέτοια κατάσταση.Οπότε,δεν υπάρχει λόγος να εχω ένα τέτοιο αντικείμενο.
Ο μόνος χρήσιμος Κλήρος κατά τη γνώμη μου είναι ο αόρατος μανδυας.Σε βοηθάει να ξεφύγεις από δύσκολες και επικίνδυνες καταστάσεις και να περνάς απαρατήρητος όταν χρειάζεται.Σε αντίθεση με τους άλλους 2 κληρους,ο μανδυας δεν έχει μειονεκτήματα και είναι ένα αντικείμενο που θα ήθελα σίγουρα να εχω.