από Morgan le Fay Πεμ Οκτ 16, 2014 3:49 pm
ΝΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΓΑΜΑΤH
Είπα θα ανοίξω για VtM αλλά δεν ξέρω, το δίλημμα είναι, να ανοίξω εδώ ή στο Νταρμ;
Δεν παίζω DnD παίζω μόνο Vampire. Έχω αρχίσει και κολλάω άγρια. Μια Βεντρού ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕ ΘΙΓΟΥΜΕ ΑΡΤΕΜΙΣ μας πούλησε, και μένα και το σερίφη και κάτι άλλα γκανγκρελάκια. για τα γκακγρελάκια χέστηκα γιατί τώρα ξανά στα μούτρα τρώω δίδυμα γκανγκρέλ αλλά ρε φίλε τον σερίφη τον τρεμέρ; τον γαμάουα; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ
Τώρα έκανα μια Tremere την οποία σκοπεύω να κρατήσω για καιρό, οπότε κάνω τα απαραίτητα βήματα για να μου ζήσει. Δεν την έχω ανεβάσει στα disciplines (auspex, dominate, thaumaturgy) αλλά έχω ανεβάσει όλα τα υπόλοιπα attributes και σκίλλς, οπότε είμαι ικανή, but i don't seem to pose a threat. οπότε είμαι γαμάουα. φυσικά εμπνέω φόβο μόνο που είμαι τρεμέρ, και ο gm ως τώρα δεν έχει χρησιμοποιήσει το clan weakness πάνω μου. καλοκαιρινές διακοπές για πάντα λοιπόν
φυσικά έχω μια σπιταρόνα και με occult 3 έχω εκτενή βιβλιοθήκη και γνώσεις, είμαι λεφτατζού οπότε ό, τι χρειάζομαι για μένα και τα rituals το έχω, και από physical stuff μόνο με όπλο ασχολούμαι.
I'm the boss