Γιωργος: Εγώ! εεε...

Isabelle Lightwood έγραψε:*η καθηγήτρια φεύγει τη δευτερα με τη γ για Θεσσαλονίκη*
- Να μας φέρετε και μπουγάτσες!
- Και Τρίγωνα!
- Να πάτε να δείτε και τη παοκάρα.
Καθ:![]()
- Θα πάτε και σε μουσεία;
Καθ: Κατεξοχήν.
- Α θα πάτε και στην εξοχη;
Helen Lovegood έγραψε:ειμασταν στη φυσικη και μπενει ειχα φερει τη κιθαρα μου και παιζω γω μια χαρα τραγουδαμε ολοι (νομιζω το γυριζω τις πλατες μου στο μελλον η κατι τετοιο) μπενει μεσα ο φυσικος(ενας πολυ αλαμπυρνεζικος ολο λεει λεει και εμεις δεν χαμπαριζουμε και το αποτελεσμα?? ολοι 11 χδ) εμεις κλασικα τον γρφουμε και αρχιζει αυτος να μας ψελνει για τις κιθαρες κανεις δεν ακουγε τπτ εκτος απο ενα σπασικλκι που δεν κανει κ τπτ αλλο μονο ακουει καθηγητες και σε καποια φαση λεει αυτος ααα δεν περνετε απο λογια παω στο γυμνασιαρχη εμεις κολοσαμε αλλα λεει ενας εξυπνακιας ελατε ρε φυλα τσιλιες Κατερινα και μολις δεις το Μανακη(ετσι το λενε το φυσικο) να ερχετε με το γυμνασιαρχη πες μας να τραγουδησουμε ποιο δυνατα εμεις του λεμε κατι του στιλ καλα ρε βουρλο εποικοινωνεις???? θα φαμε αποβολη για μια βδομαδα!!! αυτος λεει οχι δεν θα φαμε ακουστε που σας λεω και λεω γω καλα οκ αλλα αν φαμε αποβολη που θα φαμε αποκλειστηκα ΕΣΥ θα φταις και λεει αυτος οκ λενιτσα να δεις και δεν θα φαμε τπτ εκτος απο το μεσημεριανο μας. Και τελος παντων παιζω γω τραγουδανε αυτοι μπενει μεσα ο γυμνασιαρχης ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ??? εμεις τον γραψαμε και λεει ειναι αυτο το γυριω τις πλατες μου στο μελλον??? τι ωραια που τραγουδατε!! και αρχισε κι αυτος να τραγουδαει μαζι μας!!!! ο φυσικος ηταν καπως ετσιοτι να ναι
ισχύει^Romilda Vane έγραψε:
καλα, αυτο το τοπικ ήταν η παρηγοριά μου οταν εδινα Πανελληνιες, εμπαινα και ξεχνιομουν![]()
![]()
Αγαπημενο
|
|