Εγώ Γεωμετρία πάντα βάζω ένα γράμμα που θα χρειαστεί να σβήσω γιατί περνάει κάτι από 'κει, πάντα όμως.

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Στο μαθηματικοτόπικ εκφράζουμε μόνο μαθηματικές απορίες ή σκέψεις ή όνειρα ή φιλοδοξίες![]()
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Και ο τετραγωνισμός του κύκλου είναι εφικτός αν δεν τεθεί ως προϋπόθεση ο πεπερασμένος αριθμός βημάτων.![]()
Είναι άλυτο αφού κανένας δε μπορεί να εξηγήσει την ύπαρξη του αριθμού φ!Tom Marvolo Riddle έγραψε:^Αυτό δεν είναι άλυτο έτσι κι αλλιώς![]()
Και ο τετραγωνισμός του κύκλου είναι εφικτός αν δεν τεθεί ως προϋπόθεση ο πεπερασμένος αριθμός βημάτων.![]()
SiMoS έγραψε:Είναι άλυτο αφού κανένας δε μπορεί να εξηγήσει την ύπαρξη του αριθμού φ!Tom Marvolo Riddle έγραψε:^Αυτό δεν είναι άλυτο έτσι κι αλλιώς![]()
![]()
Πες τα κορίτσι μου να τα ακούνε και να σκάνε.Lily Luna Potter έγραψε:Το ξερετε οως εσεις οι 2 εχετε δημιουργησει ψηχολογικα τραυματα στον κοσμακι που εχει την ψευδαισθηση οτι ξερει μαθηματικα???![]()
Madame Maxime έγραψε:Πες τα κορίτσι μου να τα ακούνε και να σκάνε.Lily Luna Potter έγραψε:Το ξερετε οως εσεις οι 2 εχετε δημιουργησει ψηχολογικα τραυματα στον κοσμακι που εχει την ψευδαισθηση οτι ξερει μαθηματικα???![]()
![]()
Εννοώ πως η εμφάνιση του σε ο,τιδηποτε υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο δεν έχει εξηγηθεί ακόμαTom Marvolo Riddle έγραψε:SiMoS έγραψε:Είναι άλυτο αφού κανένας δε μπορεί να εξηγήσει την ύπαρξη του αριθμού φ!Tom Marvolo Riddle έγραψε:^Αυτό δεν είναι άλυτο έτσι κι αλλιώς![]()
![]()
Τι εννοείς;Κανενός αριθμού η ύπαρξη δεν είναι ανεξήγητη
![]()
Και ειδικά ο φ που προέκυψε και από αναλογία ευθύγραμμων τμημάτων, γιατί να είναι ανεξήγητος;![]()
Λίλυ (πως σε λένε αλήθεια;μην αγχώνεσαι με αυτά, και αν ποτέ θελήσεις να διαβάσεις κάποιο βιβλίο ή να βρεις συναρπαστικές πληροφορίες σε κάποιο σάιτ πες το! Έχω να σου προτείνω πολλά!
Παρ' όλα αυτά, τα περισσότερα απ' αυτά που γράφουμε στην τελευταία σελίδα δεν θα σου χρειαστούν κάπου στο σχολείο (αν και κατά τη γνώμη μου το ζουμί όλων των μαθηματικών εδώ βρίσκεται
)
|
|