Η διάσημη ταινία που έχει συγκλονίσει κάθε μεγάλο και κάθε μικρό. Η μικρή Ματίλντα έχει μαγικές δυνάμεις ( ημίαιμη θα είναι όμως ) και πάντα μπλέκει σε περιπέτειες! Πηγαίνει στο σχολείο και δείχνει την διαφορετικότητά της. Έχει πανέξυπνο μυαλο. Διαβάζει κάθε μέρα ένα (1) τόνο βιβλία. Στο τέλος υιοθετείτε από την δασκάλα της
Νομίζω όμως πως η νην μητέρα της ( δασκάλα ) έχει πίστη, θάρρος, πονηριά κ.α. Άρα εγώ την βάζω σαν μισή μάγο! Πάντως εμένα μου άρεσε η σκηνή που έφερνε όλα τα βιβλία της με κουβάδες και με το μηχάνημα του κήπου.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 35 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Το'χω δει αρκετές φορές μόνο και μόνο επειδή το βάζουν κάτι άκυρα μεσημέρια που δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις. Αρκετά ευχάριστη ταινία πάντως, αγαπώ τη σκηνή με την κιμωλία στο σχολείο Εντωμεταξύ το βιβλίο στο οποίο βασίζεται έχει τόσο γέλιο που η ταινία δεν πιάνει μία μπροστά του
Αριθμός μηνυμάτων : 8875 Ηλικία : 28 Location : Potter Manor Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Muggle born Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
^^ και εγω το ιδιο!! Εχω διαβασει και εγω το βιβλιο... δεν λεει πολλα κατα τη γνωμη μου βαρετο σε σχεση με την ταινια! αν και συνηθως συμβαινει το αντιθετο!
Αγαπημενη σκηνη οταν την πεταει η Μπατιλντα εξω απο την ταξη!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 8962 Ηλικία : 27 Location : Gatlin Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
Αααα, τη λατρεύω!! Το κοριτσάκι έχει πολύ πλάκα! Αγαπημένες σκηνές... Στο σπίτι της κακιάς διευθύντριας, και μαζί με τη δασκάλα της, αλλά και όταν πάει μόνη της, στο σχολείο όταν διώχνουν τη διυθύντρια και της πετάνε φρούτα και κέικ κ.α.
χαχαχα Colin Creevey πάλι καλά που δεν μας είπες τί γίνεται στο τέλος!! Την είχα δει μία φορά μεγάλος αυτή την ταινία με την κοπέλα μου και μου άρεσε αρκετά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την ξανάβλεπα, εκτός και αν με κλείδωναν μέσα στο σπίτι, μου έκοβαν το ίντερνετ, μου έπαιρναν τον υπολογιστή, μου έσπαγαν τις λάμπες για να μην μπορώ να διαβάσω...
Η Ματίλντα εκτός από καταπληκτικό βιβλίο είναι πολύ όμορφη ταινία με πλούσια συναισθήματα. Αυτό που έμαθε να διαβάζει μόνη της είναι κάτι το μοναδικό. Οι δυνάμεις δε νομίζω να είναι μαγικές, πιστεύω πως απλώς είναι πολύ έξυπνη και κάτι είναι "πειραγμένο" με τον εγκέφαλό της.
Αγαπώ Ματίλντα!!!Μου θυμίζει τόοοσα ανέμελα Σαββατοκύριακα που την βλέπαμε με μπαμπά και αδερφή Είναι πολύ γλυκιά ταινία,αστεία και πλέον κλασική για την ελληνική τηλεόραση.Έχει και μαγεία τί άλλο θες;
Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 25 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Όσες φορές και να το βάλει στην τηλεόραση εγώ πάντα θα το βλέπω.Μου αρέσει πολύ γιατί δείχνει ότι και οι γονείς και οι καθηγητές πολλές φορές είναι λάθος...
Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 25 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Mirabelle έγραψε:Αγαπημένο βιβλίο και ταινία ! Πάντα την βλέπω όταν το βάζει η τηλεόραση..
Εμένα το βιβλίο μου φάνηκε πολύ βαρετό.Ίσως βέβαια φταίει που το διάβασα αφού είχα δει τη ταινία.Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που νομίζω ότι η ταινία είναι καλύτερη από το βιβλίο.