Με τον αληθινό μου χαρακτήρα το σωστό.Τώρα οσο αφορά το παραμύθι χάρι πόττερ θα ήμουν στο πλευρό του όχι ως ακόλουθος αλλά ως η ερωτευμένη μαζί του δολοφόνος
όσο δελεαστικό και αν είναι το να είσαι στο στενό κύκλο του Βόλτεμορτ θα επέλεγα να είμαι εναντίον του γιατί όπως και να 'χει οι ακόλουθεί του υποστιρίζουν την αδικία και δε μου αρέσει καθόλου η αδικία.
εγω, αν απειλουσε εμενα και την οικογενεια μου, φυσικα θα "πηγαινα με το πλευρο του", πρωτον για να σωθω, και δευτερον ισως να επαιζα το ρολο του κατασκοπου για το νταμπλντορ
Αν δεν είχα οικογένεια θα έκανα τα πάντα για να τον δω να καταστρέφεται Όμως αν είχα οικογένεια 1ον θα προσπαθούσα να μην την ανακατέψω σε αυτό και 2ον αν είχε αποκαλυφθεί η οικογένειά μου θα διατηρούσα χαμηλό προφίλ και μια ουδετερότητα πότε όμως δεν θα σκεφτόμουν να πάω με το μέρος του Βόλντεμορτ
Γενικά θα έκανα ότι μπορούσα για να τον ανατρέψω. Βέβαια, αν είχα οικογένεια, θα ήμουν πιο προσεκτική από ότι αν ήμουν μόνη μου, γιατί θα φοβόμουν για τη ζωή τους. Πάντως δεν υπήρχε περίπτωση να πάω με το μέρος του voldemort.
Καλό δεν είναι το να μην αδικείς, αλλά να μην θέλεις να αδικείς. Δημόκριτος