Αριθμός μηνυμάτων : 12534 Ηλικία : 1009 Location : Πουθενά δηλαδή παντού!!!! <3 Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια
Ου καλα...προσπαθω να δω ποσην ωρα μπορω αν κρατησω την αναπνοη μου...μεταφραζω στιχους...κανω τα μαθηματα μου (χαχαχαχα μονο τοτε τα κανω!) και αλλα διαφορα...
My Secret Garden.
When you wish upon a star, u are a few million lightyears late..That star is dead.. Exactly like your dreams.
Αριθμός μηνυμάτων : 39937 Ηλικία : 31 Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel... Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
Αριθμός μηνυμάτων : 35460 Ηλικία : 862 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Αριθμός μηνυμάτων : 6682 Ηλικία : 24 Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω, Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Αριθμός μηνυμάτων : 15264 Ηλικία : 299 Location : Over the Hills and Far Away Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
Αριθμός μηνυμάτων : 11974 Ηλικία : 25 Location : στο άγνωστο με βάρκα την ελπήδα :P Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
γράφω μουσική και στίχους και μετά τους παίζω δεν μ αρεσουν και χτυπάω το κεφάλι μου στην κιθάρα ή μ' αρέσουν καιχέρομαι μόνη μου και παίζω και μ ακούει όλη η γειτονιά και με βρίζει η αδερφή μου ή έρχετε και ακούει
όταν το βαρεθώ και αυτό πάω για τζόκινκ
όταν το βαρεθώ και αυτό κατεβάζω παρα πέντε
όταν σε πολύ σπάνειες περιπτώσεις το βαρεθώ και αυτό κανω σινάκι μέχρι να μην αντέχω άλλο και να πέσω ξερή για ύπνο
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 26 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.