Ξέρω πόρτες, πλακωτό, ασσόδυο, βατραχάκια και βαρελάκια. Ήξερα και φεύγα, αλλά ξέχασα πώς παίζεται. Στο γυμνάσιο έμαθα τάβλι από κάτι ξαδέρφια μου. We ταβλάκι!!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 8875 Ηλικία : 28 Location : Potter Manor Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Muggle born Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
Αριθμός μηνυμάτων : 20437 Ηλικία : 570 Location : 12, Grimmauld Place, 4th floor Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
Εγω εχω πορωθει με το ασσοδυο.. Το παιζαμε μανιωδως στην κατασκηνωση, πρωι-μεσημερι-βραδυ και μου εχει κολλησει.. Εκτος απο αυτο, μου αρεσουν ολα τα κλασσικα (πλακωτο,φευγα) αλλα οχι οι "πορτες".. Πολυ προβλεψιμο
Αριθμός μηνυμάτων : 919 Ηλικία : 28 Location : Εκεί που η άνοιξη και το καλοκαίρι ενώνονται, εκεί που θάλασσα με στεριά ενώνονται, εκει που η μαγεία με την πραγματικότητα ενώνεται, εκει που τα τριαντάφυλλα με τη βροχη και μια δόση από τα αστέρια δημιουργούν μια άλλη όψη στα δύσκολα της ζωής... Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Χρόνια Πολλά Harry World
το καλοκαιρι που ειχα παει διακοπες επαιζα με ενα φιλο μου πλακωτο (μονο αυτο ηξερε) εμενα μ αρεσουν οι πορτες σε αντιθεση με το φευγα που το σηχαινομαι (γιατι παντα χανω )! επισης με τον φιλο μου παιζαμε και ενα αλλο παιχνιδι που επρεπε το ενα πιονι να πλακωνε το αλλο με μια κινηση (ακυρο τελιως)
Αριθμός μηνυμάτων : 8875 Ηλικία : 28 Location : Potter Manor Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Muggle born Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
Αριθμός μηνυμάτων : 12534 Ηλικία : 1010 Location : Πουθενά δηλαδή παντού!!!! <3 Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια
Αριθμός μηνυμάτων : 8962 Ηλικία : 27 Location : Gatlin Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
Αριθμός μηνυμάτων : 11974 Ηλικία : 25 Location : στο άγνωστο με βάρκα την ελπήδα :P Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
Αριθμός μηνυμάτων : 25823 Ηλικία : 24 Location : London's Shadowhunter Institute Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
Αριθμός μηνυμάτων : 9367 Ηλικία : 29 Location : ~Neverland~ Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
οφκορς αγαπαμε ταβλι και απο μεγαλη οικογενεια ταβλοπαικτων..(καμμενος πατερας,κ***φαρδη μανα) το μονο ατομο που δεν μπορω να κερδισω ειναι η αδερφη μου >_> ελεος! να παιζεις ασσοδυο και να φερνει 1-2 6-6 1-2 5-5 συνεχομενα καθε φορα που πιανει ζαρι!
Edit απο τον Amycus.Καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε πιο κόσμιο λεξιλόγιο.
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations