ακουσα οτι μπορει να βγει και αλλη ταινια ξερετε τιποτα??

Merlin the Great έγραψε:
Θα το ξαναδω!
Cassandra Black έγραψε:Εγώ θα το έβλεπα αυτή τη βδομάδα αλλά έτσι που είμαι μάλλον θα το χάσω
Και εγω εχω περιεργεια να το δω αυτο!Dan_Liza έγραψε:Εγω Σαββατο βλεπω Remember Me. Ασχετο.
Rea έγραψε:ο μονος λογος που συγχωρω τον θεουλη Elfman που δεν εγραψε την μουσικη της Alice ειναι οτι τουλαχιστον ανελαβε την μουσικη στην νεα ταινια του Gondry:
θα την δω το σαββατο. *αγωνια*
μου κανει εντυπωση παντως οτι κανεις δεν ειπε τιποτα για τον ντεπ :P
κ εχω κ την απορια του αν ο ρικμαν ακουγοταν καθολου :P
Οχι ρε συ.Rea έγραψε:λιζα το αναφερω απλα γιατι ολοι λενε οτι ειναι three women show
RemousLoupin έγραψε:Εδώ και μήνες περίμενα πως και πως να βγει αυτή η ταινία... και τελικά, πριν καλά καλά, πάρω την απόφαση να πάω να την δω, το ενδιαφέρον άρχισε να χανεται![]()
:
Εντάξει, λατρεία ο Μπάρτον και η Κάρτερ, φοβεροί οι Ντεπ και Χάθαγουευ, τα πόστερ και τα τρέιλερ εντυπωσιακότατα... αλλά και το Rotten Tomatoes πολύ αξίπιστο και αγαπητό μου σάιτ :P Όπου η ταινία έχει συγκεντρώσει μόλις 52%...![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δω καινούρια ταινία του Μπάρτον με τέτοιο καστ πάνω σ' αυτήν την ιστορία, απλά όταν το κάνω το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός θα 'ναι μικρότερος απ'όσο περίμενα αρχικα. Που μπορεί να βγει και σε καλό...
Bellatrix Lestrange έγραψε:
Οι ερμηνείες.. ΤΕΛΕΙΕΣ.- Όλοι ήταν τέλειοι. Ακόμα και η Αλίκη μ'άρεσε (Λευτέρη).
9.9/10:
Το μικρούλι μελανό σημείο της ταινίας κατα τη γνώμη μου ήταν το σενάριο. Δε με πείραξε το ότι δεν ήταν καθαρή μεταφορά του βιβλίου, καθόλου.. Απλά δεν θεωρώ ότι ήταν τόσο δυνατό το σενάριο, αλλά μ'άρεσε που βασίστηκε στη θέληση της Αλίκης να ξεφύγει από την καθορισμένη από άλλους μοίρα της.
|
|