Σου εύχομαι το καλύτερο και να προσπαθήσεις παρόλο που οι καθηγητές αυτοί οι 2 δεν είναι τόσο καλοί.

Συγγνώμη βρε Βασιλική,αλλά μου λες ότι έκανες και φροντιστήριο και ιδιαίτερα μαθήματα; Γιατί το έκανες αυτό το πράγμα στον εαυτό σου και στην τσέπη σου;Aurora Sinistra έγραψε: Ενω λοιπον στη β λυκειου ημουν πολυ ευχαριστημενη, στη γ παρουσιαστηκε ενα προβλημα με το ρυθμο που βγαζαμε την υλη (πολύυυ αργα) σε σημειο που ανησυχουσα πως δεν θα προλαβαιναμε επαναληψειςστα αρχαια. Ετσι στα μεσα της χρονιας καπου τελη φεβρουαριουνομιζω αρχισα ιδιαιτερα (τα οποια πληρωνε η γιαγια μου γιατι οι γονεις μου δεν μπορουσαν και φροντιστηριο και ιδιαιτερα στα αρχαια).
ηταν μόνο στο γνωστό των αρχαίων τους τελευταίους μήνες.Βασικά το σκεφτομουν αρχικά να σταματήσω το γνωστό απο το φροντιστήριο αλλα ρωτησα μια γνωστή μου που είχε σταματήσει καποια μαθήματα(γιατι εκανε ιδιαιτερα) ποσα γλιτωνε και ειδα οτι ηταν πολύ λιγα για το κάθε μάθημα οπότε συνέφερε καλύτερα να παραμείνω ετσι ώστε να κάνω κι αλλη μια επανάληψη ακουγοντας και της παραδοση του φροντιστηριου και διαβαζοντας και για εκει.Αλλωστε το φροντιστηριο ειχε και διαγωνισματα και εγώ δεν είχα πρόβλημα με την ποιότητα διδασκαλίας μόνο με την ταχύτητα.Αποφασισα να κανω και τα δύο για όσο μπορώ και αν δω πως δεν αντεχω την πιεση να σταματήσω αλλα δεν χρειάστηκε.Παράπονα έκανε η μαμά μου τους παραπονέθηκε για τους ρυθμούς τους και τους είπε κιόλας οτι εγώ της ζητούσα να κάνω ιδιαίτερα.Δεν έγιναν πολλά.Υποστηριξαν πως κάνουν και εκτακτα μαθήματα οταν βλέπουν πως δεν βγαινει η ύλη (οντως εκαναν αλλα συννεχιζαμε να ειμαστε πισω) και οτι μια χρονια την είχαν βγαλει μεσα Απρίλη.Amycus έγραψε:Συγγνώμη βρε Βασιλική,αλλά μου λες ότι έκανες και φροντιστήριο και ιδιαίτερα μαθήματα; Γιατί το έκανες αυτό το πράγμα στον εαυτό σου και στην τσέπη σου;Aurora Sinistra έγραψε: Ενω λοιπον στη β λυκειου ημουν πολυ ευχαριστημενη, στη γ παρουσιαστηκε ενα προβλημα με το ρυθμο που βγαζαμε την υλη (πολύυυ αργα) σε σημειο που ανησυχουσα πως δεν θα προλαβαιναμε επαναληψειςστα αρχαια. Ετσι στα μεσα της χρονιας καπου τελη φεβρουαριουνομιζω αρχισα ιδιαιτερα (τα οποια πληρωνε η γιαγια μου γιατι οι γονεις μου δεν μπορουσαν και φροντιστηριο και ιδιαιτερα στα αρχαια).
Και αν διαπίστωσες ότι η διδασκαλία δεν είναι ανάλογη των απαιτήσεών σου,γιατί δεν απευθύνθηκες στην διεύθυνση για να παραπονεθείς ή για να σου λυθεί η απορία; Γιατί δεν έφυγες αφού -όπως λες- αν δεν είχες τα ιδιαίτερα μαθήματα,δεν θα τα κατάφερνες;
Ξέρεις γιατί σε ρωτάω; Γιατί αυτή η καθυστέρηση στην διασκαλία της ύλης είναι το μέγα κατηγορητήριο των μαθητών/γονιών όταν μιλάνε για τους καθηγητές του δημόσιου σχολείου και γιατί δεν τους θεωρούν αξιόπιστους σε επίπεδο Πανελληνίων εξετάσεων μαζί με άλλα πολλά βέβαια.Aurora Sinistra έγραψε:
- Σπόιλερ:
ηταν μόνο στο γνωστό των αρχαίων τους τελευταίους μήνες.Βασικά το σκεφτομουν αρχικά να σταματήσω το γνωστό απο το φροντιστήριο αλλα ρωτησα μια γνωστή μου που είχε σταματήσει καποια μαθήματα(γιατι εκανε ιδιαιτερα) ποσα γλιτωνε και ειδα οτι ηταν πολύ λιγα για το κάθε μάθημα οπότε συνέφερε καλύτερα να παραμείνω ετσι ώστε να κάνω κι αλλη μια επανάληψη ακουγοντας και της παραδοση του φροντιστηριου και διαβαζοντας και για εκει.Αλλωστε το φροντιστηριο ειχε και διαγωνισματα και εγώ δεν είχα πρόβλημα με την ποιότητα διδασκαλίας μόνο με την ταχύτητα.Αποφασισα να κανω και τα δύο για όσο μπορώ και αν δω πως δεν αντεχω την πιεση να σταματήσω αλλα δεν χρειάστηκε.Παράπονα έκανε η μαμά μου τους παραπονέθηκε για τους ρυθμούς τους και τους είπε κιόλας οτι εγώ της ζητούσα να κάνω ιδιαίτερα.Δεν έγιναν πολλά.Υποστηριξαν πως κάνουν και εκτακτα μαθήματα οταν βλέπουν πως δεν βγαινει η ύλη (οντως εκαναν αλλα συννεχιζαμε να ειμαστε πισω) και οτι μια χρονια την είχαν βγαλει μεσα Απρίλη.
|
|