από Poisonous_touch Κυρ Σεπ 27, 2009 3:40 pm
Λεγκο...
Μακραν η αγαπημενη μου ασχολια...
Ειχα παει θυμαμαι πολυ μικρη τοτε που ειχαν νομιζω πρωτοβγει τα λεγκο, νομιζω δεν ειμαι σιγουρη, σε ενα φεστιβαλ οπου τα πρωτογνωρισα... Ειχε αμετρητα λεγκο, δεν φανταζεστε ποσα και ολα ηταν τσαμπα!

Ετσι, προσπαθησα να παρω οσα πιο πολλα μπορουσα... Οταν βγηκαν στο τσαμπο πηγα και πηρα δυο μεγαλες κουτες απο λεγκο και δυο μεγαλες βασεις, πολλα ανθρωπακια, πορτες, διαμαντακια, αξεσουαρ, αλογακια, ιποτες και αλλα πολλα και εφτιαξα ενα τεραστιο παλατι το οποιο περιειχε απο υπνοδωματια για το προσωπικο και θρονο για την βασιλισσαα,μεχρι και περιφραγμενο κηπο παρακαλω με πολλα ζωακια και ενα τεραστιο γκαραζ με πολλα μικροσκοπικα αυτοκινητακια. Και ετσι κατασκευαζα τα πιο καμμενα και τρελα σεναρια... Αργοτερα οταν ειχε ερθει πλεον ο χειμωνας και βαζαμε τα χαλια, μου ηρθε φλασια και ετσι σκεφτηκα οτι τα ανθρωπακια με την βασιλισσα και την αδερφη της, η οποια ηταν πολυ ζηλιαρα και ηθελε να της παρει τον θρονο :P , θα κρυωναν. Ζητησα λοιπον απο την μαμα μου αν ειχε ενα κοκκινο πανι που δεν το χρειαζονταν πια. Μου εδωσε ενα που ηταν κατι σαν μαλλινο, το εκοψα και εφτιαξα το περιφημο κοκκινο χαλι το οποιο δεν το εβαλα μονο στην εισοδο, αναμεσα στο γκαραζ και τον κηπο αλλα και μεσα στους διαδρομους στο εσωτερικο του παλατιου. Τι ωραιο που το ειχα φτιαξει...

Και επειδη ηθελα να το επεκτεινω κι αλλο, εφτιαξα εναν εξωτερικο ξενωνα μηπως ερχονταν κανενας μακρινος συγγενης της βασιλισσας και της ζηλιαρας αδερφης της. Και πραγματι ηρθε.

Ειδατε πως το καταλαβα εγω?

:P Αυτος ομως εγκατασταθηκε εκει.

Τελος παντων, αποφασισα οτι ολοι οι καλοι χωρανε.

Δεν εφτιαξα απο τοτε τιποτα αλλο, αφου δεν μου εκανε καρδια να το χαλασω...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Poisonous_touch στις Κυρ Σεπ 27, 2009 6:12 pm, 1 φορά