Voila! Tα χω 5 χρονια και ειναι πλεον σε οικτρη κατασταση, η φωτο ειναι πριν 1.5 χρονο. Δεν φαινονται πολυ καλα αλλα το θεμα τους ειναι το μπασκετ. Δεν τα χω δει σε αλλον ανθρωπο οποτε ολοι μου οι φιλοι κτλ. τα χουν συνδιασει με μενα. Επισης εχω ενα ζευγαρι απλα μπλε.
Αριθμός μηνυμάτων : 33684 Ηλικία : 34 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Βαριέμαι να βάζω φωτόζ τώρα, πάντως έχω δύο ζευγάρια: ένα δερμάτινο ολόμαυρο κι ένα πάνινο, επίσης μαύρο με κόκκινες φλόγες (αυτά τα έχω μόνο για καλοκαίρι που τα δερμάτινα δεν παλεύονται). Έχω βάλει στο μάτι κι άλλο ένα ζευγάρι, βυσσινί με χρυσό μπροκάρ κέντημα.
χμ εγω εχω ενα ζευγαρι σκουρα πρασινα, ενα μωβ ανοικτα κ τα κλασσικα μαυρα που ειναι πλεον τοοοοσο ταλαιπωρημενα που σκεφτομαι να παρω καινουργια στην γερμανια εχω να ζευγαρι μωβ ροζ καρο που ναι κ τα αγαπημενα μου μετα τα μαυρα
ρε hecate τι ωραια που ναι τα δικα σου!τα χα δει στην ολλανδια αλλα ποτε δε τα χω πετυχει στην ελλαδα
Αριθμός μηνυμάτων : 33684 Ηλικία : 34 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Αριθμός μηνυμάτων : 35464 Ηλικία : 863 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Και γω έχω, κλασσικά μαύρα.... Ήθελα να παραγγείλω δικό μου σχέδιο και πάνω που ήμουνα να πληρώσω μου λέει ότι είναι διαθέσιμα μόνο στις Η.Π.Α...... Τι βλακεία....
Και εγω εχω δυο ζευγαρακια... Ενα μπλε και ενα μωβ. Βεβαια ειχα πριν ενα χρονο και κατι γκρι με κοκκινα σχεδια πανω αλλα χαλασαν. :P Οταν τα βγαλω φωτογραφια θα τα ποσταρω!
Να και τα δικα μου . Τα πρωτα τα εχω 2 μηνες,κοντα ! Τα δευτερα σχεδον 2 χρονια,μποτακια !.Και που δεν με εχουν παει .Και η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω τα εχω δει σε αλλον.Τουλαχιστον εδω. :P
Αθηναααα τα πηρα και τα δυο,στο μοναστηρακι . Ειναι εκει ενας δρομος που εχει πολλα τετοια μαγαζια ! Οταν πηγα να παρω το 2 ζευγαρι πριν 1μιση μηνα,πουλαγαν ακομα τετοια ζευγαρια,με τις πεταλουδες! :P
Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 29 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.