από FoNikos21 Δευ Δεκ 06, 2010 1:15 pm
Ορισμένα τραγούδια της είναι όντως ρυθμικά και εύηχα, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο η φωνή της, ίσως έτσι φαίνεται σε σχέση με τα υπόλοιπα "μουσικά είδωλα" που πλασάρονται στις μέρες μας. Για το στίχο δεν κάνω συζήτηση, απλά ακούς το ντάπα-ντούπα και κουνιέσαι στο ρυθμό. Η ίδια είναι μεγάλο σούργελο, αλλά αυτό δε με απασχολεί... και τον Mercury των Queen δεν αντέχω να τον δω, αλλάς τα τραγούδια που ερμήνευε ήταν θεϊκά(ατυχής η σύγκριση, το ξέρω, αλλά αυτός μου ήρθε στο μυαλό). Είναι εμπορική και αφού ικανοποιεί την πλειοψηφία(το Bad Romance έχει τρομακτικά views στο yt), εγώ πάω πάσο. Άλλωστε ακούμε ότι μας ευχαριστεί και μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα.
Αυτό που με εκνευρίζει, πάντως, είναι ότι τέτοια τραγούδια, χωρίς συναίσθημα και με παιδικό στίχο, κατακλύζουν όλα τα μέσα και, κατά κάποιο τρόπο, μας επιβάλλονται. Καλή και η Gaga, αλλά σε μικρή δόση... επισκιάζονται κομμάτια(και κατ' επέκταση είδη μουσικής) που απέχουν κατά πολύ από την επιφανειακότητα των συγκεκριμένων ακουσμάτων...