από Clary Fray Τετ Οκτ 06, 2010 5:01 pm
Βασιλική...Αντρέα...
Σειρά μου τώρα να κάνω τη λίστα μου!
Κατ'αρχάς να πώ ενα τεράστο ευχαριστώ σ'αυτά τα μέλη...γιατί τους γνώρισα καλά...τους εμπιστεύτηκα και πέρασα μερικές θαυμάσιες στιγμές μαζί τους!
Sirius Black: Ο μπαμπάς μου! Το μέλος που αγάπησα περισσότερο...το μέλος που με στήριξε...το μέλος που αξίζει την μεγαλύτερη αγκαλιά! Δε ξέρω τι άλλο να πω...γιατί δε βρίσκω τα κατάλληλα λόγια...Σ'αγαπώ πάρα πολύ μπαμπά μου!
Minerva McGonagall: Η Μάρσυ...το Μεγάλο μου Υποκείμενο...Απλά απερίγραπτη...Σαρκαστική...με χιούμορ...Η θεία Μάρσυ μου...η Υποκειμενάρα μου!
Isabella Black: Η αδερφή μου...τόσο χαρούμενη...τόσο γλυκιά! Γκριφιντορ μέχρι το κόκκαλο και περύφανη Μπλακ!
Nicolo Machiavelli Το πρώτο άτομο με το οποίο γίναμε φίλοι..μαζί έχουμε ρίξει ΤΟ γέλιο... έχουμε κάνει ΤΙΣ καμμένες συζητήσεις... και πάντα ξέρει πως να με κάνει να γελάσω!
Rose Weasley: Η λατρεία μου!

Δεν υπάρχει άλλο άτομο που να με κάνει να νιώθω τόσο άνετα...τόσο χαρούμενη! Η Μαρία είναι ενα γλυκό πλάσμα με απίστευο χιούμορ και θαυμάσιο χαρακτήρα!
Nymphadora Tonks Η γλυκιά Βασιλική!

Μια τρελιάρικη κοπέλα με πάρα πολύ ενέργεια! Μπορώ να κάτσω να συζητήσω μαζί της για ώρες χωρίς να βαρεθώ ουτε λεπτό!
Avada Kedavra/Zacharias Smith: Για 'μένα θα είναι πάντα το Μικρό μου Πόνι...η γλυκιά μου ύπαρξη...ο Ζαχαρένιος μου...και ο Δίας ΑηΔίας!

Μοναδικό άτομο!
Sylvie Lovegood: Ένα μέλος φρέσκο, ορεξάτο και με πολύ χιούμορ! Πάντα γλυκιά και χαρούμενη...σου φτιάχνει το κέφι με το ''καλημέρα''
Andromeda Black Η Γωγώ είναι η μαμά μου...γλυκιά, κεφάτη και αστεία! Την αγαπώ πολύ και χαίρομαι που είναι μέλος της οικογένειας!
Rose Tonks/Amelia Black/Selina: Τρία ξεχωριστά κορίτσια! Χαρούμενες...και ορεξάτες! Χαίρομαι να συζητάω μαζί τους...είναι μοναδικές!
FLEUR258 Η Μαρία είναι ενα πολύ γλυκό και πρόσχαρο κορίτσι...Πάντα γελαστή και μπορεί αμέσως να κάνει οποιονδήποτε να νιώσει άνετα!
The Guardian Angel Την Κατερίνα τη γνώρισα όταν έγινε επιμελήτρια! Είναι τόοσο καλή και έχουμε πολλά κοινά! Λατρεύω να συζητάω μαζί της αν και τελευταία δε μιλάμε πολύ
Maria Lovegood Η ΑντιΠατική μου!

Η Αντιπρόεδρος της ΑντιΠατικής ομάδας είναι η Μαρία! Αυτό το εκπληκτικό, όμορφο και πανέξυπνο κορίτσι έχει κερδίσει ενα κομμάτι της καρδιάς μου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lily_Evans στις Τετ Οκτ 06, 2010 10:07 pm, 1 φορά