Παιδιά και εγώ είδα την ταινια πραγματικα φανταστικη! και ο πρωταγονιστης κουκλι . Και η εμπηρεια του 3D γενικά είναι φανταστική! . Και σε σχεση με τις αλλες 2 ταινιες της σειρας ηταν πραγματικα πολυ καλυτερη με δραματικη διαφορα. Τώρα το περιμένουμε σε DVD.
Προσωπικα εχω να πω οτι απο σεναριο εμεινα καπως ετσι: γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια...Μετα για τις χορογραφιες ολες δε μου αρεσαν ουτε καν οι περισσοτερες μου.Και τελος συμφωνω με την Εκατη αν στο τελος ημουν εγω οι κριτες δεν υπηρχε πριπτωση να νικησουν οι πειρατες...
Αριθμός μηνυμάτων : 6682 Ηλικία : 25 Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω, Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
Αριθμός μηνυμάτων : 12534 Ηλικία : 1010 Location : Πουθενά δηλαδή παντού!!!! <3 Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Pureblood Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια
Το 3ο απλά τα σπάει!!!!!Και τα άλλα δύο είναι πολύ καλά,το καθένα στο είδος που προβάλλει,και νομίζω ότι γενικότερα υπάρχει μία κλιμάκωση όσον αφορά το χορό και το πόσο πιο εντυπωσιακός γίνεται από ταινία σε ταινία!!!!(ο πρωταγωνιστής απο το 3ο είναι κούκλος btw!!!)
Αριθμός μηνυμάτων : 11974 Ηλικία : 25 Location : στο άγνωστο με βάρκα την ελπήδα :P Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
εγώ τα είδα χωρις να κοιταω την υποθεση απλά επιδή ετοιμαζοταν μια παρασταση χορου το σινεμα ντανς μποξ και έπρεπε να βασιστουμε σε τενειες, πολυ ωραιαες χορογραφειες αυτο εχω να πω
Αριθμός μηνυμάτων : 6382 Ηλικία : 25 Location : Now I'm here...Now I'm there... Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 29 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 123 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
το 2ο και το 3ο εχω δει νομιζω. ενα που προσπαθει να σωσει το κτιριο των γονιων του και παει σε ενα πρωταθλημα εναντιον του αδερφου μιας κοπελας που χορευει στην ομαδα του.
Αριθμός μηνυμάτων : 5570 Ηλικία : 25 Location : Grand Budapest Hotel Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
Τις έχω δει όλες. Οι δύο πρώτες ήταν βαρετές, ειδικά η πρώτη με τον μπαλαρίνο. Η καλύτερη είναι η 3η σε χαρακτήρες, ιστορία, μουσική και χορογραφίες. Οι άλλες δύο είναι καλές, αλλά όχι τόσο καλές. They try too hard to be cool και μπλέκουνε και τα ρομάντζα μέσα.