από Nearly Headless Nick Πεμ Ιουν 04, 2020 3:45 pm
Gellert έγραψε:Ξεκίνησα ξανά το "How I met your mother". Θα το πω και ας με βρίσετε.
Ναι είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο τα "Φιλαράκια"
Εμένα δεν με ενοχλεί αυτή η γνώμη, αρκεί όποιος την έχει να δεχθεί το πόσο επηρεασμένη είναι αυτή η σειρά από το friends. Κι εννοείται πως βγήκε και σε μια εποχή όπου κάνουν τα φιλαράκια μα φαίνονται ρατσιστικά.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Αριθμός μηνυμάτων : 33161 Ηλικία : 29 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
^Ενώ το Silence of the Lambs είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες ever και γενικά θεωρώ όλες τις Hannibal ταινίες πολύ enjoyable, δεν έχω καθίσει να δω την σειρά επειδή είχα ακούσει ότι την έκοψαν και δεν έχει closure (!?) or something. Πρέπει να καθίσω να την δω..
Βαριόμουν υπερβολικά και είδα το Warrior Nun του Netflix που βγήκε τις τελευταίες μέρες. Μου θυμίσει λίγο Shadowhunters αλλά λιγότερο meh. Δεν το προτείνω αν και ήταν ευχάριστο .
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
1η και 2η σίζον πολύ δυνατές . Η 3η ήταν λες και διάλεξαν ένα τυχαίο άτομο στο δρόμο, του περιέγραψαν πάνω-κάτω τι έγινε στις δύο πρώτες σίζον και έπειτα του είπαν "από δω και πέρα γράφεις εσύ το σενάριο, κάνε ό,τι σου καπνίσει" .
Amycus έγραψε:Προσπάθησα να δω αυτό το 13ΛόγοιΓιατί αλλά το έστειλα στα τσακίδια καθώς βρήκα 14ΛόγουςΓιαΝαΜηνΤοΔω. Σοφή -ω,ναι- σοφή απόφαση.
Καλά έκανες .
Amycus έγραψε: Ξεκίνησα να δω την Πολεμίστρια Μοναχή και πήγε κι΄αυτό άπατο. Τι να πιάσω, τι ν' αφήσω από δαύτο...
Είδα πρόσφατα το Normal People. Βγαίνει πολύ εύκολα, 30λεπτα τα επεισόδια. Αν είχαν κάνει και λίγο πιο έξυπνους τους δύο πρωταγωνιστές θα ήταν καλύτερα. Ο ένας πιο βλάκας από τον άλλον ήταν.
Συμφωνούμε . Εγώ τείνω να είμαι περισσότερο υπομονετικός από όσο πρέπει με αποτέλεσμα να βλέπω ολόκληρες σίζον ενώ είμαι σίγουρος εκ των προτέρων ότι δεν θα βελτιωθούν .
Ε, μην κοιτάς που τα γράφω μπόσικα εδώ πέρα, είδα και το "Γράμμα στον Βασιλιά" και το "Luna & Nera" ολόκληρα. Αλλά νομίζω ότι ήταν και η τελευταία φορά που το έκανα. Δεινοπάθησα ο Σλίθεριν.
Αριθμός μηνυμάτων : 6390 Ηλικία : 1505 Location : St. Petersburg Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
Αριθμός μηνυμάτων : 33684 Ηλικία : 34 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Luna Nera είδα κι εγώ, μετριούτσικο, τουλάχιστον εξάσκησα τα σκουριασμένα μου ιταλικά. Warrior Nun (απ' τα 2 πρώτα που είδα) κάτω του μετρίου κι είναι κρίμα γιατί έχει καλό κόνσεπτ. Το Cursed μου φαίνεται λίγο καλύτερο σ' αυτή την κατηγορία, μπορεί να φταίει και το ότι εμπλέκεται ο Frank Miller. Norsemen είδα τη μισή 3η σεζόν αλλά δεν είναι σαν τις προηγούμενες. Το The Great είναι αρκετά καλό αλλά δεν έχω βρει χρόνο να το συνεχίσω.
Αριθμός μηνυμάτων : 33684 Ηλικία : 34 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Ιταλικό, και να σου πω ψιλοχάρηκα που βρήκα έστω μια σειρά σ' αυτή τη γλώσσα γιατί θα τα ξεχάσω τελείως όπως πάει. Λέω να ξεκινήσω και το βιβλίο Α επίσης ο τίτλος δεν έχει "και" ενδιάμεσα, σημαίνει Μαύρο Φεγγάρι