Δεν ήταν άσχημο, ειδικά από την μέση της σίζον και μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Αλλά το σενάριο και ειδικά το τέλος ήταν μπούρδα. Υπερβολικά predictable για horror σειρά. Από μένα είναι όχι

Cassandra Black έγραψε:Έχω ξεκινήσει Monty Python's Flying Circus (με πολλά χρόνια καθυστέρηση) και Lucifer και σκέφτομαι ότι πρέπει να πιάσω Watchmen και His Dark Materials![]()
The Sorting Hat έγραψε:
Βλέπω με παρέα και το Russian Doll στο Netflix που είναι σύντομο και feelgoodμέχρι τώρα (4/8 ep.).
Morgan le Fay έγραψε:
Πάντως, χωρίς να σε σποιλάρω, να σου πω ότι στο τέλος θα νιώσεις όντως feelgood, αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο
The Sorting Hat έγραψε:
Also, τελειώνω την Atlanta με τον Donald Glover που μέχρι στιγμής έχει δύο σίζον και μέχρι το τέλος του 21 θα έχει άλλες δύο. Αν και είναι πολύ σουρεάλ το χιούμορ της είναι πολύ επίκαιρο και γενικά hits the right spots. Atlanta ftw.
Λόγω Corona () πιστεύω πως θα μπορέσω να κάνω "catch up" σε ορισμένες "υποχρεώσεις" που έχω από ongoing σειρές που έχω ήδη δει αλλά έχουν νέες σίζον.
Συγκεκριμένα:
Castlevania s3
Legion s3 (και τελευταία)
Dark s2 (πρέπει να κάνω rewatch και την 1η όμως γιατί δεν θυμάμαι τίποτα)
Supernatural s15 (και τελευταία.. τελειώνει σε λίγες εβδομάδες οπότε ίσως περιμένω να βγουν όλα τα επεισόδια πρώτα)
|
|