από FLEUR258 Τετ Ιουν 10, 2020 4:41 pm
Amycus έγραψε: Nearly Headless Nick έγραψε:Δ Και δεν έχω καλομάθει καθόλου. Είναι η γνώμη μου πως την κάνανε μπερδεγουεη επίτηδες. Πολύ καλή σειρά, ενοχλητικό το ότι πρέπει να γυρνάς πίσω να θυμηθείς πράγματα.
Τι έγινε Γιωργάκη; Σε μπέρδεψε το Νταρκ;
Δύο πράγματα. Η σειρά είναι έτσι για να προκαλεί αυτήν την σύγχυση, την θέλουν για να μπεις λίγο στο πετσί των πρωταγωνιστών που δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται. Αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα και λόγο ύπαρξης. Αν βγάλεις το μπερδεγουέη όπως το αποκαλείς, τι μένει; Ένα τούνελ που σε πάει μπρος ή πίσω; Ναι, και τι; Λοιπόν, οφείλεις σαν καλός θεατής να μπερδευτείς λίγο ή και πολύ.
Αυτό ακριβώς θα έλεγα και εγώ. Ότι αυτό είναι το νόημα της υπαρξής της.
Εμένα μου άρεσε πολύ. Και η όλη διαχείρηση με τον χρόνο είναι αρκετά έξυπνη.
Ανυπομονώ και εγώ για τον 3ο κύκλο
Πάντως μπορεί να έχει να κάνει και με τον άνθρωπο το θέμα μπέρδεμα κτλ. (Μην παρεξηγηθείς Γιώργο

) Εγώ έκανα κάποια μπρος πίσω για να θυμηθώ ονόματα ποιος είναι συγγενείς ποιανού κτλ Αλλά όταν την είδα με άλλο άτομο ξανά όλο,τα έπιασε όλα τόσο γρήγορα(το κονσεπτ,τους χαρακτήρες ,το τι μπορεί να συμβεί στην συνέχεια),που ένιωσα χαζή που το έβλεπα 2η φορά και κάποια πράγματα με μπέρδευαν ακόμα.
Το wicher ούτε εμένα μου άρεσε και στα τρία πρώτα επισόδεια δεν καταλάβαινα ούτε εγώ τι γινόταν.