Με απειλάνε!Leonie Vernier έγραψε:JFC μανίτσα μου, σταμάτα να χεις ρανκ εδώ μέσα, ρίζες απέκτησες.Nearly Headless Nick έγραψε:Πολλά μπράβο σε όλους! Ο άερας του HarryWorld ανανεώνεται μία ακόμη φορά!
- Σπόιλερ:
ναι, αντιγράφω τον μέρλιν, τι τώρα;![]()
Claire Delacour έγραψε:καταρχάς να πω για την Ιωάννα πόσο αξίζει τη θέση αυτή![]()
paramu8enia έγραψε:Ιωάννα το άξιζες με τα χίλια, είναι η αλήθεια!![]()
Evie Frye έγραψε:Μήτσο και Καλιρρόη,το μπεζ δεν σας κολακεύει![]()
Μηηηηηη μη το αναφερεις! Τωρα θα χαλασειMilady D' Hiver έγραψε: *χτυπαω ξυλο και φτυνω στον κορφο μου γιατι αυτες τις μερες εχει κινηση*![]()
![]()
Magorian Greyback έγραψε:Καλά το σλυθ δεν το λυπάται κανείς ;
Το γκριφ πάλι καλά γιατι με ολλιβαντερ δεεε
Συγχαρητήρια σε όλους![]()
Και ειντ ιβεν σορρυ μήτσε![]()
Denrean έγραψε:
Δεν καταλαβα Μαγκοριαν... Τι θελεις να πεις;![]()
Μιλησε μας για την χρυση εποχη του Χαφλπαφ οσο ησουν επιμελητηςMagorian Greyback έγραψε:Το γκριφ πάλι καλά γιατι με ολλιβαντερ δεεε
Mr. Ollivander έγραψε:Μιλησε μας για την χρυση εποχη του Χαφλπαφ οσο ησουν επιμελητηςMagorian Greyback έγραψε:Το γκριφ πάλι καλά γιατι με ολλιβαντερ δεεε
Mr. Ollivander έγραψε:Μιλησε μας για την χρυση εποχη του Χαφλπαφ οσο ησουν επιμελητηςMagorian Greyback έγραψε:Το γκριφ πάλι καλά γιατι με ολλιβαντερ δεεε
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά χγ χωρίς το σπαμ δεν παίζειEvie Frye έγραψε:Παίδες,δεν μαζεύετε τα ποστ και τα face-off για την Γουρουνοκεφαλή?![]()
Milady D' Hiver έγραψε:
Επίσης, ας σημειωθεί, ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο μέλη γένος θηλυκού στην Ομάδα Διαχείρισης και Συντονισμού.![]()
|
|