το feast for crows εγινε βορα ορνιων και ειναι μαματο.

Aurora Sinistra έγραψε:Την τετάρτη που μας πέρασε είχα συναντηθεί με τη Μαρία Ιζαμπέλ για να πάμε στο σπίτι της Λιζέτ γιατί δεν είχα ιδέα πως να πάω. Ευτυχώς η Μαρία ήταν πιο ενημερωμένη και ήξερε πιο λεωφορείο παίρνουμε και σε ποιά σταση κατεβαίνουμε.Εγώ κατάφερα να βρω τη στάση επειδή χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο λεωφορείο καθημερινά για τη σχολή και έτσι εχω γενικά την αίσθησηΑφου λοιπόν κατεβήκαμε μετά έπερεπε να βρουμε τα μικελ που μας είχαν πει πως είναι ακριβώς απέναντι.Κοιτάμε δεξιά κοιτάμε αριστερά,κοιτάμε πίσω μας,τίποτα
![]()
.Ετσι είπαμε να ρωτήσουμε στο περίπτερο.Φυσικά ρωτησε η Μαρία γιατί εγώ κλασικά ντρεπόμουν
και δεν θα το πιστεψετε,αλλα ο περιπτεράς εδειξε με το χέρι του ακριβώς μπροστά μας και ναι ήταν εκεί
Και μαντέψτε ποια άλλη ηταν ακριβώς μπροστά μας, η Κασσιόπεια!
Isabelle Lightwood έγραψε:^Είναι που έχουμε γενικά την αίσθηση.![]()
Aurora Sinistra έγραψε:Είναι και η παρατηριτικότητά μουπου και δίπλα μου να περάσει γνωστός/η δεν γυρίζω
![]()
Isabelle Lightwood έγραψε:^Νομίζω παπντως το φόρτε μας είναι ο προσανατολισμός. Κάτσε να έρθει και η πόπη να σας διασκεδάσουμε.![]()
Isabelle Lightwood έγραψε:Η Μελίνα είπε στη Κατερίνα (η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη) να ενημερώσει τη μητέρα τους για κάτι, η οποία βρίσκεται στο ίδιο σπίτι με τη Μελίνα.
Συγκεκριμένα παίχτηκε ο εξής διάλογος:
Μελίνα: κάτσε να ενημερώσω τη μάδερ...βασικά ενημέρωσέ τη εσύ γιατιί βαριέμαι
Κατερίνα: πες της το, είστε στο ίδιο σπίτι
Μελίνα: πφ
![]()
![]()
|
|