από Romilda Vane Δευ Απρ 27, 2015 2:12 am
τα μόνα που έχω φτιάξει είναι σκουμπι-ντου βραχιολακια και μπρελοκ (αν πιάνονται) :p ένα σχέδιο σταυροβελονιά και δυόμισι φουλάρια. :p A, και κατι λαμπάδες φετος και περυσι το πάσχα.
Επισης, μια φορα είχα διαλισει ενα κολιε και ειχα κανει βραχιολακια με τα υλικά του, αλλά εκτός απο αυτό δεν εχω ασχοληθει με κοσμηματα.
Συν αυτα τα "μουσικα οργανα" που μιμουνται τον ηχο της βροχης και τα φτιαχναμε με χαρτινο ρολο,οδοντογλυφιδρες και ρυζι/διαφορα αλλα οσπρια-ξηρους καρπους, στο σχολειο. Ειχαμε φτιαξει στη χορωδία στο γυμνάσιο. :p
Κατι παρόμιο ειχα φτιαξει και στο χωριο του παππου μου μια φορα που ειχαμε πάει παλιά και βαριόμουν απίστευτα.

Ήταν απο αυτά που τα χτυπάει ο αέρας και παιζουν μουσικη, και το ειχα φτιαξει με προκες, ρολο και ενα φουξια χαρτι περιτυλιγματος με ασπρα αστεράκια για διακοσμηση.

Το χαρτί περιτυλιγματος μου έδωσε την εμπνευση.
Αυτο που θα θελα να δοκιμάσω είναι να φτιάξω ονειροπαγίδες (υπάρχουν κάτι τέλεια βιντεάκια στο yοutube) και κοσμήματα όπως αυτά:

που δεν ξερω ακριβως πως γίνεται αλλά μ'αρεσουν παρα πολυ.
Η εικονα ειναι απο τη σελιδα μιας κοπελας που κανει χειροποιητα κοσμηματα, και πραγματικα ειναι ολα υπεροχα, σα να τα εχει φτιαξει επαγγελματιας.

και αυτό είναι πολυ ωραιο, πάλι δεν ξερω πως ακριβως γίνεται, αλλά θέλω να το δοκιμάσω.
Και συνταγες καλλυντικών ή για χειροποιητα σαπουνια είναι στη DIY λίστα μου.