- Σπόιλερ:

Teddy Lupin έγραψε:είναι, λίγο-πολύ, η πρώτη φώτο πουανεβάζω στο ιντερνέτ. oh what the hell, αν είναι να ανεβάσω κάπου ας είναι στο χάρυ γουρλντ
![]()
ΧαααχαMilady D' Hiver έγραψε:ντρεπομαι, ξεντρεπομαι, θα το πωομορφουλης εισαι
![]()
![]()
Teddy Lupin έγραψε:είναι, λίγο-πολύ, η πρώτη φώτο πουανεβάζω στο ιντερνέτ. oh what the hell, αν είναι να ανεβάσω κάπου ας είναι στο χάρυ γουρλντ
![]()
- σπόιλερ:
Mr. Ollivander έγραψε:
ΕΜΠ1
Luna Scamander έγραψε:θα ήθελα να το πω κι εγώ για το Σλύθεριν ότι είστε όμορφοι αλλά είναι κατάμαυρο το σποιλερ οπότε χάνετε αυτήν την ευκαιρία![]()
Merlin the Great έγραψε:μηπως να κανουμε ενα reunion;;
Imperio έγραψε:Εγώ ποσταρα στις συναντήσεις να κάνουμε κάτι αλλα αγνοήθηκα.
έτσι για να σας ρεζιλεύω ξεκίνησε το πράγμα, να δούμε όλοι πόσο άσχημη είναι η μαριλένα που κοιτά το ποτήρι της λες και της το φτυσε ο φιονόμηρος!Amycus έγραψε:Μωρή Κόνι, έχω αλλάξει κούρεμα από τότε. Που τις ξέθαψες πανάθεμα τους κυνόδοντες σου;
άντε ρε, αφού μαγαπάςAmycus έγραψε:Εγώ λέω να κάψουμε την Κόνι ώστε να έχουμε κάτι να γιορτάσουμε και του χρόνου.![]()
FoNikos21 έγραψε:Aυτός που εκτίθεται ανεπανόρθωτα στις φωτογραφίες είναι η αφεντιά μου. Και να πεις ότι έδινα τότε δικαιώματα...
Μέρλιν το reunion πρέπει να γίνει στο νέο ρετρό αφιέρωμα. Και να είναι 80's αυτή τη φορά, να έχεις αφορμές για να μας διηγηθείς πλούσιες ιστορίες από τα φοιτητικά σου χρόνια...
Morgan le Fay έγραψε:
Σε κατάφερα να μπεις!I am so humbled by your presence
![]()
Λοιπόν, λύσε μας την φλέγουσα απορία, εδώ και τώρα.
ΕΙΣΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ ΤΟΥ ΧΟΓΚΟΥΑΡΤΣ ΣΤΟ FB?![]()
Morgan le Fay έγραψε:@ΚάπτανΦονΝάικουςΤουέντιΟυάν ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ TYN?![]()
To έμαθες ότι ο σινμπόι είναι φαν σου;![]()
γαμώτο, θα ταν σούπερ να σουν και των ανομολογήτων, γκόλντεν μπόι τρία στα τρία θα σουν τώρα.![]()
χώσου κάπως στη φάση![]()
Imperio έγραψε:Πάντως το άτομο που τα διαχειρίζεται το έχεις γνωρίσει. Νομιζω.
FoNikos21 έγραψε:
Σιγά να μην αρθρογραφώ και στο pillowfights βρε. Όλα αμάσητα;![]()
|
|