- Σπόιλερ:
- Τι επαγγελμα θελατε να ακολουθησετε οταν ησασταν μικροι; αστροναυτες, βασιλιαδες, δοκιμαστες ps3 ξερω γω;
ολα δεκτα, υπαρκτα και μη.
- .:
- συγγνωμη αν υπαρχει παρομοιο τοπικ αλλα εψαξα και δεν βρηκα τιποτα
Katherine Black έγραψε:Οταν ημουν μικρη ειχα κολλημα με κεινες τις νεραιδες τις winx. Μαλιστα πιστευα πως υοαρχουν και πως θα πηγαινα κι εγω σε σχολειο για νεραιδες οπως αυτες.
demipotter έγραψε:
ειχα τρελο κάψιμο με τις winx. Πιστευα οτι υπήρχαν, δεν έχανα κανένα τέυχος του περιοδικού τους, και ότι σαβούρα winx έβρισκα την αγόραζα. Είχα κερδίσει και τρεις διαγωνισμούς στο περιοδικο. Ένα πολυμιξερ φρούτων, ένα νεραιδοζωάκι και ενα διπλό εισιττήριο για την καινούρια 3d ταινια τους στο μολ. Το ειχα καταδιασκεδάσει στην ταινια θυμαμαι. Και είχαν κάνει ένα παινίδι και είχα κερδίσει δύο κούκλες.
. Θυμάμαι φορούσα winχ ρούχα, παπούτσια, γυαλιά, κολιέ, τσάντα, μπρασελέ.....
![]()
Magorian Greyback έγραψε:Είχες αφήσει κανένα άλλο κορίτσι να κερδίσει ή τα είχες πάρει όλα ;
![]()
Magorian Greyback έγραψε:
Εγώ απλά όταν ήμουν μικρός είχα κάνει την γκάφα του αιώνα , είχα ακούσει μια λέξη η οποία παρ΄λο που δεν ήξερα τι σημαίνει , μου άρεσε. Τελικά την έλεγα παντού και κάποια μέρα το είπα και στον δάσκαλό μου και αποδίχτηκε ότι ήταν χοντρή βρυσία μιας και κάλεσε τους γονείς μου για ανάρμοστη συμπεριφορα απέναντι σε λαθηγητή .
![]()
Εμεις ειχαμε οργανωσει και συμμορια στο σχολειο κ πρισπαθουσαμε να γινουμε νεραιδες και να κανουμε μαγικαdemipotter έγραψε:Katherine Black έγραψε:Οταν ημουν μικρη ειχα κολλημα με κεινες τις νεραιδες τις winx. Μαλιστα πιστευα πως υοαρχουν και πως θα πηγαινα κι εγω σε σχολειο για νεραιδες οπως αυτες.
σο ντου αι![]()
ειχα τρελο κάψιμο με τις winx. Πιστευα οτι υπήρχαν, δεν έχανα κανένα τέυχος του περιοδικού τους, και ότι σαβούρα winx έβρισκα την αγόραζα. Είχα κερδίσει και τρεις διαγωνισμούς στο περιοδικο. Ένα πολυμιξερ φρούτων, ένα νεραιδοζωάκι και ενα διπλό εισιττήριο για την καινούρια 3d ταινια τους στο μολ. Το ειχα καταδιασκεδάσει στην ταινια θυμαμαι. Και είχαν κάνει ένα παινίδι και είχα κερδίσει δύο κούκλες.
. Θυμάμαι φορούσα winχ ρούχα, παπούτσια, γυαλιά, κολιέ, τσάντα, μπρασελέ.....
![]()
Katherine Black έγραψε:
Εμεις ειχαμε οργανωσει και συμμορια στο σχολειο κ πρισπαθουσαμε να γινουμε νεραιδες και να κανουμε μαγικα![]()
Ομιλείτε ελληνικά;Immortality Dumbledore έγραψε:Το τόπικ "Τι επάγγελμα θέλατε να κάνετε όταν ήσασταν μικροί", συγχωνεύτηκε με το εν λόγω τόπικ, εφόσον το περιεχόμενο του συμπεριλαμβάνεται μαζί με επιπλέον θέματα για συζήτηση.
demipotter έγραψε:κοντεψα να μαλλιοτραβιχτώ με μια για το πια θα ειναι η Μπλουμ.![]()
|
|