17ος αιωνας Αγγλια
Την δεκαετια του 30
Dan_LiZa έγραψε:Πραγματικα θα ηθελα να ζουσα στον 14-15 αιωνα μονο και μονο για τα ρουχα! Παιδια, τι τελεια φορεματα που φορουσαν οι γυναικες!
tom marvolo riddle έγραψε:Απαντηση προς κατι που ειδα παραπανω..Οι γαλλοι του 17-20ου αιωνα ειναι αυτοι που δεν εκαναν μπανιο,και ετσι λενε καποιοι καλοηθεις οτι δημιουργησαν τα υπεροχα αρωματα..Δεν το πιστευω ομως..Ενας ανθρωπος δεν μπορει να ζησει χωρις μπανιο..
Dan_LiZa έγραψε:Πραγματικα θα ηθελα να ζουσα στον 14-15 αιωνα μονο και μονο για τα ρουχα! Παιδια, τι τελεια φορεματα που φορουσαν οι γυναικες!
Όντως ρε παιδί μου! Μιλάμε για φορέματα-έργα τέχνης! Ειδικά των αριστοκρατισσών...Dan_LiZa έγραψε:Πραγματικα θα ηθελα να ζουσα στον 14-15 αιωνα μονο και μονο για τα ρουχα! Παιδια, τι τελεια φορεματα που φορουσαν οι γυναικες!
SiMoS έγραψε:εγω στην εποχη του διαφωτισμου...μ αρεσουν παρα πολυ οι ιδεες των διαφωτιστων...
Este έγραψε:Θ ηθελα επισης να ζω στην ΣΠΑΡΤΗ μαρεσει υπερβολικα...γενικα απο ολα αυτα που μαθαινουμε αλλα παιδια τωρα πο το ξανασκεφτομαι η αγαπημενη μου εποχη θα ηταν αναμφιβολα διπλα στον Μπετοβεν, Μπαχ και γενικα ολους τους εξαισιυς συνθετες της κλασσικης ...!!!!
βσκ αυτες ηταν ιδεες του τζον λοκDan_LiZa έγραψε:SiMoS έγραψε:εγω στην εποχη του διαφωτισμου...μ αρεσουν παρα πολυ οι ιδεες των διαφωτιστων...
Η Ιστορια σου κατσει στο μυαλο ε? Ποποποποπο. Να μουν διπλα στον Ρουσο, θα φωναζα στον κοσμο για την ελευθερια της ζωης, τη περιουσιας.... Με πηρε παλι το συναισθημα
elena! έγραψε:στον μεσαίωνα φυσικά.
με τα κάστρα, τους ιππότες, τις μάχες....
αυτές είναι εποχές!
SiMoS έγραψε:βσκ αυτες ηταν ιδεες του τζον λοκDan_LiZa έγραψε:SiMoS έγραψε:εγω στην εποχη του διαφωτισμου...μ αρεσουν παρα πολυ οι ιδεες των διαφωτιστων...
Η Ιστορια σου κατσει στο μυαλο ε? Ποποποποπο. Να μουν διπλα στον Ρουσο, θα φωναζα στον κοσμο για την ελευθερια της ζωης, τη περιουσιας.... Με πηρε παλι το συναισθημα![]()
παιδια εγω θα ηθελα να ζω στην εποχη του μπετοβεν,μοτσαρτ,σουμπερτ κ χαυντν...αυτη η εποχη ηταν υπεροχη...
|
|