Αχου το.Με γεια το πρώτο

Aurora Sinistra έγραψε:αχαχαχαχα κοίτα, ο μπαμπάς απλά δεν αντέδρασε. Τίποτα, καθόλου. Το ανέφερα γενικά μπροστά του, δεν του το έκρυβα πως σκοπεύω να κάνω τατουαζ. Δεν το σχολίαζε. Το τατου του το εδειξα, είπε ένα απλό ουδέτερο, "ωραίο". Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω αλλά εφόσον γλίτωσε το εγκφαλικό είμαστε πολύ καλάΗ μαμά είχε πλάκα που όσες ώρες ήταν στο στούντιο και περίμενε έκανε κοινωνικές επαφές με τους τατου αρτιστς. Τον δικό μου που γνωρίστηκαν τον ρώτησε κιόλας νομίζω"η μάνα σου τι λέει για όλα αυτά τα τατουαζ που έχεις;;;;" Τον συμπάθησε όμως γιατί μου είπε μετά πως πολύ ευγενικό παιδί φαίνεται, μόνο αυτά τα τατουαζ να μην είχε
. Ο αρτιστ της έπιανε και συζήτηση μέχρι να παραδεχτεί πως είναι πολύ ωραίο το σχεδιο και είναι πολύ καθαρό το μαγαζί. Αφού τα παραδεχτηκε αυτά(ουσιαστικά είπε πως "πολύ ωραίο σχέδιο βρε παιδί μου αλλά να μην ήταν τρυπητό, να ταν ζωγραφιστό...", εννοώντας να ταν χενα)κατεληξε και ο αρτιστ πως πολύ συμπαθητική η μαμά μου
Μετά έκανε δημόσιες σχέσεις και με τους υπόλοιπους τους ρώταγε για το aftercare, φρίκαρε κιόλας, "απαπα θα κοκκινισει;
", "θα ματωσει κιολας;;;;". Κοίταζε και τα πορτφολιο και έλεγε πως απαπα αίσχος, τι ναι αυτά; συγχιζότανε που ήταν όλοι γεματοι τατουαζ, αλλά δεν της πηγαινε η καρδια να με αφησει.
Imperio έγραψε:
- Μετά από 10 χρόνια που λέω ότι θέλω να το κάνω το έκανα σήμερα:
ωωωω τι λες τωρα,υπεροχο![]()
Romilda Vane έγραψε:Θελω να κάνω ταττουαζ αλλα:
1. Ειμαι αναποφασιστη
2. Θα πρηξω τον ταττου αρτιστ και θα ζητάω 5 διαφορετικα σχέδια για να δω πώς φαινονται πάνω μου
3. Θα καταληξω να κανω ολη την πλατη ξερω γω και μετα θα γκρινιαζω οτι δε μπορώ να το κρυψω και τι οπισθοδρομικός που είναι ο κόσμος και δεν μπορουμε να'χουμε ταττουαζ και να δουλευουμε ταυτοχρονα σε "σοβαρες" δουλειες και μπλα μπλα μπλα
|
|