Λοιπον...οταν ημουν μικρουλα ηθελα να γινω στην αρχη δασκαλα,μετα μου περασε ειπα να γινω γιατρος...μετα ηθοποιος και τελικα κατεληξα οτι το επαγγελμα που τελικα μου ταιριαζε ηταν....πριγκιπισσα...τόινκ...

rockfreak έγραψε:οταν ημουν μικρη ηθελα να γινω μυστηκος πρακτορας η μελος της Ρωσσικης Μαφιας(ναι εβλεπα πολλες ταινιες)
τωρα θελω να μη κανω τιποτε κι να βγαζω λεφτα![]()
πλακιτσα...θελω να ασχοληθω με τις θετικες επιστημες
pancy_parkison έγραψε:ειμαι προ στο 15μελες! πρωτο?
SiMoS έγραψε:λοιποοον...κατ αρχην μαρια τελειο το τοπικ σου....
στο θεμα μας τωρα...
καποτε ηθελα να γινω αστροναυτης...μετα αλλαξα γνωμη...ηθελα να γινω αστυνομικος και μετα δικηγορος...
λιγα χρονια αργοτερα ο μικρος σιμος αποφασιζει οτι την καρδια του εχουν κλεψει τα θετικα μαθηματα...ετσι πορωνομαι με την ιδεα του γιατρου(πλαστικου χειρουργου ή παιδιατρου ή χειρουργου ή οδοντιατρου ή οφθαλμιατρου)ή μαθηματικου...
επειτα το παθος μου για την ταχυτητα και τον αερα με οδηγησε στο συμπερασμα οτι ενα επαγγελμα ειναι φτιαγμενο για μενα...καλα καταλαβατε...ηθελα και θελω να γινω πιλοτος αλλα λογω υψους που συντομα θα ξεπερασω το οριο κατεστρεψε το ονειρο μου...
τωρα σκεφτομαι ακομα για να γινω γιατρος(καποια απο την ειδικοτητα που λεω παραπανω)ή να ασχοληθω με την βιολογια(μοριακη ή γενετικη)...
ξεχασα να σας αναφερω οτι η αγαπη μου ειναι η εκθεση και ηθελα παντα να γινω συγγραφεας αλλα δε νομιζω οτι θα πετυχαινα τπτ...
|
|