Μάιο θα δώσεις τελικά;Eleanna Lovegood έγραψε:Στα αγγλικά είναι. Και αύριο έχω δίωρο και θα κάνω ολόκληρο τεστ εκεί.Mysterious Wizard έγραψε:^Εγώ την έκανα από το σκ και σήμερα είμαι χαλλλλλλλαρά![]()
![]()

Μάιο θα δώσεις τελικά;Eleanna Lovegood έγραψε:Στα αγγλικά είναι. Και αύριο έχω δίωρο και θα κάνω ολόκληρο τεστ εκεί.Mysterious Wizard έγραψε:^Εγώ την έκανα από το σκ και σήμερα είμαι χαλλλλλλλαρά![]()
![]()
23 Νοέμβρη δίνω καλέMysterious Wizard έγραψε:Μάιο θα δώσεις τελικά;Eleanna Lovegood έγραψε:Στα αγγλικά είναι. Και αύριο έχω δίωρο και θα κάνω ολόκληρο τεστ εκεί.Mysterious Wizard έγραψε:^Εγώ την έκανα από το σκ και σήμερα είμαι χαλλλλλλλαρά![]()
![]()
![]()
Πάνω στην αλλαγή σκορπιού-τοξότη;Eleanna Lovegood έγραψε:23 Νοέμβρη δίνω καλέMysterious Wizard έγραψε:Μάιο θα δώσεις τελικά;Eleanna Lovegood έγραψε:Στα αγγλικά είναι. Και αύριο έχω δίωρο και θα κάνω ολόκληρο τεστ εκεί.![]()
![]()
![]()
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩMysterious Wizard έγραψε:Πάνω στην αλλαγή σκορπιού-τοξότη;Eleanna Lovegood έγραψε:23 Νοέμβρη δίνω καλέMysterious Wizard έγραψε:Μάιο θα δώσεις τελικά;![]()
![]()
![]()
ΕίμαιEleanna Lovegood έγραψε:ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩMysterious Wizard έγραψε:Πάνω στην αλλαγή σκορπιού-τοξότη;Eleanna Lovegood έγραψε:23 Νοέμβρη δίνω καλέ![]()
![]()
Ναι. Και εκείνη την μέρα έχουμε και 50th Anniversary Special στο Doctor Who. Τι έχετε να πείτε γιατρέ μου?
Meh. Ας κανονίσουμε τίποτα!Cassandra Black έγραψε:Κι εγώ αλλά μόνο την Κυριακή μπορώ
Ναιιι!Cassandra Black έγραψε:Πάμε μια Πλάκα που έχουμε καιρό! Ή ένα Σύνταγμα
Amycus έγραψε:Ούτε και εγώ είμαι αλλά έχω παίξει και ξέρω.Τα βαριέμαι τα θεωρητικά.![]()
Ο Μότσαρτ είναι άλλη φάση.Καταρχάς γράφει για άλλο όργανο,μεγάλο τσέμπαλο με pedal.Ο Μπετόβεν πρώτος θα καθιερώσει to fortepiano (το δηλώνει ξεκάθαρα στην σονάτα No.29 "grosse sonate fόr das hammerklavier") και ρίχνει το τσέμπαλο στην ιστορία των πληκτροφόρων,αν και οι προηγούμενες σονάτες του δεν θα μπορούσαν να παιχτούν σε άλλο όργανο πλην του πιάνου.Ο Μότσαρτ γράφει όπως θα ήθελε να γράψει ο Μπαχ αν δεν είχε τους περιορισμούς του οργάνου και την αυστηρή αντίστιξη/πολυφωνική δομή.![]()
Έλα που δεν σου αρέσει ο Αρχηγός.Kms έγραψε:Οι κακές παρέες με οδήγησαν στο μαγικόχόρτοhayate .
^Αχ σας ευχαριστώCassandra Black έγραψε:Καλά το liveblogging της Ναταλίας στο φικ μου είναι ό,τι απολαυστικότερο
Ουτε και η Κων/να γι'αυτό της τα γράφω έτσι.Fleur Delacour έγραψε:I don't speak your language![]()
|
|