^Πόσο σωστό.Cassandra Black έγραψε:
Το μέλος το σωστό έχει κάτσει ώρες ονλάιν χωρίς να ποστάρει για διάφορους λόγους

Το μέλος το σωστό έχει τουλάχιστον 2 αγαπημένα αβαταρ.

^Πόσο σωστό.Cassandra Black έγραψε:
Το μέλος το σωστό έχει κάτσει ώρες ονλάιν χωρίς να ποστάρει για διάφορους λόγους
Εγώ μόνο τη γρήγορη απάντηση χρησιμοποιώ, ποιος ο λόγος να χαλάσω δύο παραπάνω δευτερόλεπτα και να μην μπορώ να δω και όλα τα σχόλια της σελίδας;Dragon The Grey έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία φορά την γρήγορη απάντηση στο κάτω μέρος της σελίδας!![]()
κι εγω μονο την γρηγορη.Hecate έγραψε:Εγώ μόνο τη γρήγορη απάντηση χρησιμοποιώ, ποιος ο λόγος να χαλάσω δύο παραπάνω δευτερόλεπτα και να μην μπορώ να δω και όλα τα σχόλια της σελίδας;Dragon The Grey έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία φορά την γρήγορη απάντηση στο κάτω μέρος της σελίδας!![]()
![]()
True story!Hecate έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει δει κάτι σχετικό με το φόρουμ στον ύπνο του τουλάχιστον μια φορά![]()
Μια φορά και έναν καιρό ένα μέλος-σωστό πήγε και έκανε 850 ποστ σε μια μέρα. Αν δεν έβλεπε το όνομα του ως τελευταίο πόστερ σε όλα τα τόπικ δεν θα ησύχαζεDragon The Grey έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει κάνει πάνω από 50 ποστς σε μία μέρα τουλάχιστον μια φορά!![]()
ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ;Hecate έγραψε:Μια φορά και έναν καιρό ένα μέλος-σωστό πήγε και έκανε 850 ποστ σε μια μέρα. Αν δεν έβλεπε το όνομα του ως τελευταίο πόστερ σε όλα τα τόπικ δεν θα ησύχαζεDragon The Grey έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει κάνει πάνω από 50 ποστς σε μία μέρα τουλάχιστον μια φορά!![]()
![]()
Το μέλος το σωστό,δεν έχει ελπίδες να πετύχει αυτό με τον Δημήτρη.Merlin the Great έγραψε:το μελος το σωστο εχει πετυχει το Θανο ζωντανό.
To μέλος το σωστό έχει κρυφό όνειρο να σπάσει μια μέρα το ρεκόρ του μέρλιν!Hecate έγραψε:@Μέρλιν: Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν έχω φάει ακόμα μπαν. Δεν είναι ότι δεν θέλω να ξεκατινιαστώ είναι ότι βαριέμαιΜια φορά και έναν καιρό ένα μέλος-σωστό πήγε και έκανε 850 ποστ σε μια μέρα. Αν δεν έβλεπε το όνομα του ως τελευταίο πόστερ σε όλα τα τόπικ δεν θα ησύχαζεDragon The Grey έγραψε:Το μέλος το σωστό έχει κάνει πάνω από 50 ποστς σε μία μέρα τουλάχιστον μια φορά!![]()
![]()
ΕΤΣΙ.Amycus έγραψε:Το μέλος το σωστό ήθελε να μπανάρει τουλάχιστον μια φορά το κουλοζεύγαρο.
Την μέρα.![]()
Το μέλος το σωστό έδινε πίσω την πρόσβαση στο Γκριφ εκείνη την περίοδο.Προτιμούσε την Καλλύβα που Ουρλιάζει.Cassandra Black έγραψε:ΕΤΣΙ!
Το μέλος το σωστό εκείνη την εποχή δεν πάταγε καν στον κοιτώνα τους γιατί κόλλαγαν τα πατώματα από τα μέλια
Fleur Delacour έγραψε:Το μέλος το σωστό ξέρει ποιο είναι το κουλοζεύγαρο![]()
|
|