Imperio έγραψε:Σε είδα Μαράκι-FLEUR258 στο εστιατόριο της Φιλοσοφικής σήμερα. Βασικά εσύ με ειδες αλλα δεν θα κολλήσουμε εκεί.
ωωω ναι

Imperio έγραψε:Σε είδα Μαράκι-FLEUR258 στο εστιατόριο της Φιλοσοφικής σήμερα. Βασικά εσύ με ειδες αλλα δεν θα κολλήσουμε εκεί.
Aurora Sinistra έγραψε:Lisette de Lapin έγραψε:Νομιζω ότι είδα τη Βασιλικη(Aurora) στη Φιλοσοφικη σήμερα.Νομίζω![]()
Να χαιρετάς καλέ! Εγώ δεν παρατηρώ γενικά αλλά στη σχολή ήμουν είναι πολύ πιθανό να ήμουν όντως εγώ ( φορουσα δαντελωτη μαυρη μπλουζα και δερμάτινο μαυρο μπουφαν και τζιν α και γυαλιά )
Δεν ήμουν σιγουρη,αλλά τώρα που είπες τα ρούχα,ναι,εσύ ήσουν
Πέρασα βιαστικά απο δίπλα σου(μαυρη μπλούζα,φλοραλ μακρια φουστα,μπεζ ζακέτα) και μετά σκέφτηκα ότι αυτή κάπου την ξέρω![]()
Lisette de Lapin έγραψε:Επίσης νομίζω πως πήρε το μάτι μου την Χριστίνα στον 2ο όροφο της Φιλοσοφικής σήμερα![]()
Κθούλα έγραψε:Σας είδα Τζον Ντώλις και Λιζέτ ντε Λαπέν στο Cap Cap![]()
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Άστα να πάνε, στον κοιτώνα να δεις τι κρίσεις παθαίνει.![]()
Phineas Nigellus Black έγραψε:είδα τον Τέρρυ σε ένα Πάρτυ και του έκανα και τράκα, γεια σου Τέρρυευχαριστώ Τέρρυ
anthian9 έγραψε:^
Και γω είδα τον Λευτέρη στην Καμάρα, μετά από εξόρμηση στην έκθεση βιβλίου. Συμπαθέστατο το παιδί, κοινωνικό, σταυροφιληθήκαμε κιόλας. Να το χαίρεται η μανούλα του.
Να καθιερωθεί η 31η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα "Δες τον Λευτέρη"
^Τώρα το είδα αυτόMirabelle Salvatore έγραψε:^Γνώρισα την Άννα aka Lisette de Lapin για πολύ λίγα λεπτά, σήμερα στο Cup cup στην είσοδο,
κι είναι ένα γλυκίτατο κοριτσάκι, εκ πρώτης όψεως πάντα.![]()
Όσο για τον επιμελητή του κοιτώνα μου θα συμφωνήσω, τι χάπια παίρνει αυτό το παιδί.![]()
|
|