Είμαι κατά 80% σίγουρη πως ήτανε αυτή.Αλλά δεν παίρνω και όρκο γιατί θυμάμαι μόνο κάτι φωτό της από το 2009,και δεν ξέρω.Αλλά έμοιαζε τόσο πολύ.

Φορούσα παραλλαγή? Πρέπει να σε πήρε το μάτι μου όταν έβγαινα από το συρμό, αλλά παραήμουν βιαστικός... είχα καθυστερήσει στη δουλειάGellert έγραψε:Εγω πριν ένα χρόνο ΝΟΜΙΖΩ οτι ειδα στο μετρο τον Φονικό. Ηταν στην άλλη ακρη του βαγονιου, αλλα δεν ημουν και σιγουρος οτι ειναι αυτος και δεν μιλησα. (Ειμαι καλο παιδι, δεν μιλαω σε αγνωστους)
ΜαράκιFLEUR258 έγραψε: Καπ Καπ.Δεκέμβριος βράδυ.Πάω με φίλες μου κάθομαι γελάμε.Κοιτάω έξω από το παράθυρο.Ένας Fonikos21.Είχα χαρεί πολύ εκείνη την ημέρα,πάω τον αγκαλιάζω,μου κάνει"Πλάκα μου κάνεις.
"
Θυμάμαι τότε ο Δημήτρης μας είχε δείξει και τον πάνω όροφο που τον έφτιαχνε.
![]()
Κορυφαίο "τρακάρισμα" αυτό... μέσα σε τόσες χιλιάδες κόσμου!Minerva McGonagall έγραψε:Και τη Νικολέτα στη συναυλία των πυξ λαξ που είχα πάει με το Νίκο και τη Ρέα την ίδια χρονιά![]()
Χαχαχχαχα πω πω,ναι είχε τύχει να τους μιλήσω για εσένα γιατί μια φορά λέγαμε για αγόρια μάλαμα και δεν γινόταν να μην σε αναφέρωFoNikos21 έγραψε:Μαράκι![]()
Εκείνο το βράδυ σου είχα πει ότι σε ξαναπέτυχα πριν λίγες μέρες στο μετρό (πάλι Cap Cap πήγαινες) αλλά δε σε πρόλαβα!![]()
Και είχα νιώσει λίγο αμήχανα όταν με σύστησες στις φίλες σου και συνειδητοποίησα ότι τις είχες ήδη πληροφορήσει για το άτομό μου![]()
γελάει μέχρι και η υπογραφή μουThe Master Commander έγραψε: την οποιά γνωρίζω σαν την παλάμη μου
Τι έκανα τέτοια ώρα εκεί πέρα; ήμουν μόνη μου; σε ποιο μαγαζί ήσουν;Tom Marvolo Riddle έγραψε:Η Ανθή πριν ένα 20λεπτο μαξ ήταν στην Αγίου Δημητρίου, την είδα μέσα από το μαγαζί που έτρωγα και μέχρι να βγω να τη φωνάξω είχε γίνει καπνός.![]()
|
|