Εδώ θα αναφέρουμε τις τυχαιες μας συναντήσεις με μέλη του φορουμ. Στον δρόμο, στο μετρό, στην σχολή, στις κουνιες, στις νεροτσουληθρες.

Go ahead!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gellert στις Τρι Σεπ 03, 2013 10:07 pm, 2 φορές συνολικά
Amycus έγραψε:Σε είδα στο 221,μεσημέρι,ερχόμενος απο την Φιλοσοφική που είχα πάει,ψάχνοντας μια κλειστή γραμματεία.Στο ίδιο λεωφορείο πριν μας κατεβάσουν στο Hilton γιατί είχαν πορεία στο κέντρο.
Σε είδα...FLEUR258![]()
ααααααχ ναι το είχα ξεχάσει αυτοοο!!Leonie Vernier έγραψε:Δε θυμάμαι πότε αλλά ήμουν νομίζω με Νέθιελ και Μαρία (Imperio) και πέρασε απ' έξω η άλλη Μαρία (Fleur258) και μας χαιρέτησε.
Σίγουρα ήταν η 258, για το με ποιους ήμουν δεν είμαι σίγουρη.
FLEUR258 έγραψε:
Ελισαβετ Ελισάβετ(elliza).![]()
Μάρτιος.![]()
Στην ίδια πορεία.![]()
Να φωνάζουμε διεκδικώντας ότι μας ανήκει.
Ναι τώρα τους έπεισες όλους.elliza έγραψε:
ΙΙΙΙΙΙΙ θες να με διώξουν από το σώμα μωρη προβοκατόρισσα;;
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ. ΗΤΑΝ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΜΠΛΙΑΞ.![]()
Είμαι.Gellert έγραψε:Μαράκι εισαι το κεντρο του harryworld.
α, την είδαμε και στον ηλεκτρικό, μοναστηράκι με την εκάτη! θυμάσαι;Minerva McGonagall έγραψε:Στο Χριστό Ικαρίας με τα ωραία μπαράκια, δεκατέσσερις Αυγούστου, σε είδα, Άρεμις @ArtVava![]()
Πλας, πριν πάω Ικαρία πέτυχα το Μήτσο στο καινούριο μαγαζί που δουλεύει στην Ερμού και χάρηκα πολύ! Τυχαία επίσης είδα μετά την πρεμιέρα της πρώτης από τις τελευταίες ταινίες που είχαμε δει όλοι μαζί τη Ρέα τη μεγάλη στο μετρό του Αιγάλεω. Και τη Νικολέτα στη συναυλία των πυξ λαξ που είχα πάει με το Νίκο και τη Ρέα την ίδια χρονιά![]()
Αν μου έχουν συμβεί άλλα τυχαία δε μου ρχονται τώρα, θα συμπληρώσω![]()
Δεν ήμουν εγώ,δεν ήμουν εγώ! Δεν πατάω το πόδι μου σε τόπους απωλείας που μασκαρεύονται ως σιροπιαστά και τούρτες!Fleur Delacour έγραψε:Είδα τον Θάνο σε ένα ζαχαροπλαστείο αλλά δε με είδε ή έκανε πως δε με είδε. Αλλά σε είδα Θάνο, σε είδα!!!![]()
Άμα δε σε έβλεπε η Κατερίν δε θα σε είχα δει εγώ κανNearly Headless Nick έγραψε:Προχθές είδα τη τους αδερφούς Κατσάμπα (Rachel Rivera, Beatrice βοδιλερε) στον Άγιο Δημήτριο.
|
|