^Εμένα πάντως με κάλυψαν, με εξαίρεση την Λίζα.

Εντάξει,δεν νομίζω να προταθούν για όσκαρ αλλά μάλλον για χρυσές σφαίρες.Ξέρεις,απο αυτές των εξάσφαιρων.Cassandra Black έγραψε:Έλα, πες και για τα αγγούρια/ο-Θεός-να-τους-κάνει ηθοποιούς![]()
Cassandra Black έγραψε:Ρε όλα τα YA έχουν και χιούμορ, είναι το είδος που εκτός του υπερφυσικού/όποιου άλλου περιεχομένου θα ασχοληθεί και με την καθημερινή ζωή των χαρακτήρων, αλλά δεν είναι ασεβές να το καταλαβαίνουν τόσο λάθος οι συντελεστές των ταινιών?Milady D' Hiver έγραψε:Πιστευω πως εν μερει φταινε παραγωγοι και σκηνοθετης και το πως ηθελαν να την βγαλουν. σε μια προσπαθεια να την κανουν κωμωδια δεν βγηκε καλο. κωμωδια δεν τα λες τα βιβλια. εχει χιουμορ και σαρκασμο αλλα δεν ειναι αυτη η βαση του στορυ.![]()
Τον Μπέργκμαν τον εξάντλησα.Τι άλλο να δω;Morgan le Fay έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΑΧ, ο Θάνος είδε VA. τι ζω σε αυτό το φόρουμ θεέ μου.
Ξες τι, Θάνο; Είναι κρίμα, γιατί εμένα αυτή η σειρά βιβλίων με πόνεσε και μ'έκλαψε και τώρα την γ@μησαν την ταινία να πούμε. Λες και ήμασταν στο high school musical να πούμε και το μόνο που μας ένοιαζε ήταν η φήμη, τα λεφτά και το τουίτερ. Γαμώτο!
Amycus έγραψε:
Τον Μπέργκμαν τον εξάντλησα.Τι άλλο να δω;![]()
Νομίζω πως αυτός ήταν και ο σκοπός του σκηνοθέτη.Μια εφηβική ταινία με υπερφυσικό που νομίζουν ότι ακόμα πουλάει.Τώρα, αν τα βιβλία είναι τελείως αλλιώς,δεν μπορώ να το ξέρω αλλά για να το λες...![]()
|
|