Αλλάζω κατά καιρούς διάφορα αρώματα.
Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το narciso rodriguez. Είναι υπέροχο

- Σπόιλερ:
my soulmate Ανθηηηηη!!anthian9 έγραψε:Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Hypnotic Poison της Dior.
Μαρή Ναταλία,πώς είναι δυνατόν ένα αντικουνουπικό να διώχνει τις σφήκες;Mirabelle Salvatore έγραψε:^Το καλύτερο αντικονουπικό και για να φεύγουν οι σφίγγες είναι το Beneton , τώρα τι μου λες εσύ![]()
Παίζει ρόλο το άτομο παιδί μου.Amycus έγραψε:Αυτό το Poison το είχε πάρει η μάνα μου (το κόκκινο αν θυμάμαι καλά) και ήταν το τέλειο αντικουνουπικό.Πολύ βαρύ ακόμα και για άντρα βρε παιδί μου.Και το λέει κάποιος που φόραγε Scorpion και Miyiaki ταυτόχρονα.![]()
^Εγώ σου λέω ότι το έχω δοκιμάσει και για τις σφίγγες και φεύγουν άνετα, "μαρή" Αμύκαινα!Amycus έγραψε:Μαρή Ναταλία,πώς είναι δυνατόν ένα αντικουνουπικό να διώχνει τις σφήκες;Mirabelle Salvatore έγραψε:^Το καλύτερο αντικονουπικό και για να φεύγουν οι σφίγγες είναι το Beneton , τώρα τι μου λες εσύ![]()
![]()
Κρύβεται στην γωνιά και τις τρομάζει;![]()
Πραγματικά το μπορντώ είναι υπέροχο, έχει μια μεθυστική μυρωδιά και κρατάει ώρες ολόκληρες.FLEUR258 έγραψε:my soulmate Ανθηηηηη!!anthian9 έγραψε:Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Hypnotic Poison της Dior.![]()
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ,ΤΟΠ ΑΡΩΜΑ ΜΟΥ,Hypnotic Poison της Ντιορ.
- Σπόιλερ:
Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ.Όχι το κόκκινο,αλλά το ΜΠΟΡΝΤΩ,το κόκκινο σκούρο τέλος πάντων.Μυρίζει διαφορετικά.Το καλό είναι πως έψαχνα πολύ καιρό άρωμα που να μυρίζει πάνω μου και να μην φεύγει η μυρωδιά του.Όταν το φόραγα ήτανε τέλειο,μύριζε σ'όλους,και όλοι το λάτρευαν.Αχ το αγαπώ.Το έχω αγοράσει 2 φορές και πάω για 3η.
![]()
Και αγαπώ επίσης το hypnose της lancome.Μυρίζει απλά ΥΠΕΡΟΧΑ.
- Σπόιλερ:
|
|